1 Ostatnio edytowany przez Kojot (2011-03-21 12:35:01)

Temat: [S] Kawasaki KFX 700

Witam, jak w temacie do sprzedania super quad KFX 700, możliwa również zamiana na moto pisać PW rozważę każdą propozycje.
Quad posiada "Akt własności" czyli po zrobieniu przeglądu jest możliwość rejestracji.
Więcej info w linku: [url]http://otomoto.pl/kawasaki-inny-kfx-700-M2490518.html[/url]
Pozdrawiam

2

Odp: [S] Kawasaki KFX 700

Jest możliwość rejestracji?

CRF 450 - SPRZEDAM

3 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-03-21 14:41:05)

Kojot napisał/a:

Witam, jak w temacie do sprzedania super quad KFX 700, możliwa również zamiana na moto pisać PW rozważę każdą propozycje.
Quad posiada "Akt własności" czyli po zrobieniu przeglądu jest możliwość rejestracji.
Więcej info w linku: [url]http://otomoto.pl/kawasaki-inny-kfx-700-M2490518.html[/url]
Pozdrawiam

kolego czy ma homologacje?czy pojazd byl z zagranicy jesli tak to bez hostorii i dokumentacji nie zarejestrujesz pojazdu.jesli masz wszystko to zarejestrowanie pojazdu wyniesie minimum 2000.mam tez quada polarisa 525 irs i ten temat przerabialem.sam akt wlasnosci do niczego sie nie przyda.jesli ktos zainteresowany moge wyjasnic co trzeba zrobic.

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

4

W takim razie jakie papiery są obowiązkowe ? I czemu aż 2tys ?

5

robsson8 napisał/a:

W takim razie jakie papiery są obowiązkowe ? I czemu aż 2tys ?

pierw musisz znalezc firmw ktora zablokuje ci pojazd do 15 kw i wystawi dokument z opisem i faktura .opis jakiego typu jest zblokowana moc.to kosztuje 350 plus 350 rozblokowanie bo biora sobie w dwie strony oczywiscie blokada jest dla picu.mamy juz 700.potem na podstawie tych papierow rzeczoznawca opisuje a to koszt 500 wzwyz.potem jak juz sa palpiery od rzeczoznawcy przeglad zerowy.100. potem juz rejestracja pare stowek.ale papiery musza byc z zagranicy o historii moto.bo nie zarejstruja widmo.czy to wyczerpujaca odpowiedz?pozdrawiam

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

6

kolego wszystko zależy od urzędu, wiec zapraszam do RZ i zarejestrujemy bez problemu ;)
pozdrawiam

7 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-03-23 18:55:35)

Kojot napisał/a:

kolego wszystko zależy od urzędu, wiec zapraszam do RZ i zarejestrujemy bez problemu ;)
pozdrawiam

nic kolego nie zrobisz w urzedzie bez przegladu zerowego i papierow z zagranicy jesli stamtad jest pojazd.tak sie sklada ze 2 tygodnie temu bylem w urzedzie.i jak chcesz mi powiedziec ze zarejestruja ci quada ktory ma wiecej niz 15 kw to ktos ci glupot nagadal.chyba ze masz znajomogo diagnoste ktory sie podlozy za ciebie w co watpie  to zarejestruj.jesli takie to proste to w jeden dzien obskoczysz i juz masz wieksze szanse na zamiane.dlaczego 80 procent osiek jest niezarejestrowanych na allegro.bo quada zarejestrowac dzisiaj jest przejeb........nie odzywalbym sie gdybym nie przerabial tego tematu.a tak sie sklada ze mam quada i obdzwonilem pol polski i bylem u wszystkich mozliwych osob zeby sie dowiedziec jak to zrobic.a jesli w u ciebie jest jak mowisz tak latwo to po co ja bede jezdzil po polsce w jedna strone zeby zablokowac potem w druga opisac i td jak u ciebie szie wszystko zalatwi.jesli jestes pewien to daj znac odpale ci dzialke i po sprawie zarejestrujemy mojego