Temat: Lampę z owiweką DRZ SM/S i osłonę przedniej zębatki.
Tak jak w temacie. Szukam przedniej lampy z owiewką i mocowaniami od DRZ SM lub S i plastikowej osłony przedniej zębatki.
Kontakt pw albo gg: 9414865
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Lampę z owiweką DRZ SM/S i osłonę przedniej zębatki.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak w temacie. Szukam przedniej lampy z owiewką i mocowaniami od DRZ SM lub S i plastikowej osłony przedniej zębatki.
Jaki kolor chcesz tej lampy?
Osłonę przedniej zębatki mam i mogę Ci sprzedać za 35zł.
[url]http://moto.allegro.pl/suzuki-drz-sm-k7-2007-w-calosci-lub-na-czesci-100-i1502399428.html[/url] zapytaj się jego na części będzie sprzedawał
Hacker kolor jedyny słuszny dla drz czyli żółty :D Miałbyś?
Hacker kolor jedyny słuszny dla drz czyli żółty :D Miałbyś?
no właśnie chcę sprzedać czarną żeby kupić żółtą :P i szczerze powiem Ci że lepiej i taniej kupić jest jakiegoś polisporta za 150zł.
i szczerze powiem Ci że lepiej i taniej kupić jest jakiegoś polisporta za 150zł.
Wiem ale chce mieć oryginał :D Wystarczy że teraz siedzi ufo z lampkami kuchennymi :D
Ja mam , ale czarna i do tego lampe ale UK
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Lampę z owiweką DRZ SM/S i osłonę przedniej zębatki.
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 77 zapytań