Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Tiaaa, już to widze, spokojne latanie po zimie :D
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tiaaa, już to widze, spokojne latanie po zimie :D
maciek_mx napisał/a:ale urwał :D
zapomniales rejestracje zaslonic :]
leśniczy bedzie nas szukał :Duważaj bo na forum znalazł sie jeden leśniczy , który jeździ na motocyklu ale akceptuje tylko swój styl jazdy , a każdy inny jest karany
a ja mam paszport Polsatu
8 fota proo ! :D
Jacaa i to jest postawa godna supermotowego chłopoka !
Wręcz odwrotnie :) Progres z terrorem musi być :D
Foty mega :)
ale rzucacie tam tymi sprzętami, i jeszcze ten z tymi łysymi gumami się wyrwał :)
ale rzucacie tam tymi sprzętami, i jeszcze ten z tymi łysymi gumami się wyrwał :)
Rzucamy, rzucamy... a potem karszer, kopitszpraj do plastików i na allegro z opisem: nie katowany, mało jeżdżony w terenie ;P
A tak poważnie pełen respekt dla chłopaków bo robili rzeczy niesamowite, np te podjazdy w niektórych miejscach to prawie pionowe ściany... nie wiem dlaczego zdjęcia nigdy tego nie oddają i wygląda to łagodnie.
Rodeo Ajska
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Xp9QTaCmPj4&feature=related[/url]
ty tomek nie czaruj tym rodeo bo w niedziele cie nie bylo, a latanie bylo jak zawsze konkretne
standardowo kilka gleb :)
Tak koło 13.30 puściłem się za wami, ale doleciałem do lotniska i tak mi łapy zmarzły że zrobiłem odwrót.
Uwaga uwaga ! Nakur*iam film ! :)
Mam nadzieję, że się spodoba :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=sTKYvfoIi0U[/url]
Jak zawsze liga.
Liga, powiedz mi w jakim programie ogarniasz te filmiki?
Jak zawsze liga.
+1
Zajebiscie mi takie filmy humor poprawiają :) Wspomnień z tego sezonu jest ogrom a dzięki tym filmom ciągle wracam myślami do naszych wypadów! Tak trzymać Daniken, super produkcja!
Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.087 sekund, wykonano 55 zapytań