Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Kochłowice. Mamy tam takie trasy poukrywane, że jest co robić przez cały dzień. O ile kondycja wytrzyma ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 260 261 262 263 264 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kochłowice. Mamy tam takie trasy poukrywane, że jest co robić przez cały dzień. O ile kondycja wytrzyma ;)
Kochłowice to Halemba czy jakaś nowosc ?
Kochłowice i Halemba to graniczące ze sobą dzielnice Rudy Śląskiej. Tam gdzie my latamy to właśnie ta granica, więc jedni mówią że to Kochłowice a drudzy, że to Halemba :)
Witam.
Jest ktoś z okolic Rybnika? Chciałbym "pomacać" jakieś supermoto, zobaczyć taki motor na żywo i jak się na SM siedzi.
Podziękuję za rady aby poszukać ogłoszenia sprzedaży i robić sprzedającego w balona ściemniając że chcę kupić, tylko po to żeby się przejechać. Sprzedawałem crossa i tacy przyjeżdżali, strasznie mnie to wkurwiało.
Pozdro.
pawel ja jestem z okolic żor jak chcesz sie przysiasc do exc 525 na kolach sm to pisz na pw
jest ktoś z okolic kłobucka/wręczycy/częstochowy ? i czy zna fajne tereny na polatanie w off roadzie ?
Co kombinujesz Maciek
[url]http://mxdg.pl/[/url]
Halo. Ma ktos może jakiś kontakt z danikenem, potrzebny mi jego numer.
Halo. Ma ktos może jakiś kontakt z danikenem, potrzebny mi jego numer.
pw.
latam teraz niedaleko kłobucka, dziś atakowałem piaskownie :]
jedzie ktos w niedziele w teren ?
Ktoś z okolic Bielska/Żywca chętny na wspólną jazdę?
Jutro przy dobrej pogodzie latanie. Może czerwionka. Chyba ten sezon to będzie tylko offroad...
Ktoś z okolic Bielska/Żywca chętny na wspólną jazdę?
Już niedługo ja będę chętny do częstej jazdy w Bielsku. Masz jeszcze jakiś chętnych albo znasz jakieś fajne puste parkingi czy inne miejscówki do potrenowania?
Strony Poprzednia 1 … 260 261 262 263 264 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.092 sekund, wykonano 63 zapytań