Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Widzę tą górę jak latam A1, zastanawiałem się czy jest na niej jakaś jazda, nawet chciałem przy najblizszej okazji jechać sprawdzić, ale widzę że jast.
Fajne miejsce, dużo jazdy ?
Nie gonią ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 176 177 178 179 180 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Widzę tą górę jak latam A1, zastanawiałem się czy jest na niej jakaś jazda, nawet chciałem przy najblizszej okazji jechać sprawdzić, ale widzę że jast.
Fajne miejsce, dużo jazdy ?
Nie gonią ?
Ktoś coś dzisiaj ten tego? Priv Priv Priv....
Nie stały jakieś wr'ki dzisiaj na bp w Zabrzu i się nie kąpały ? ;d bo coś tak mi sie zdawało
Ustawiacie sie na forum a później się dziwicie że policja Was namierza i gania.
rzeczywiście, policja nie ma co robić tylko namierzać motocyklistów na forum i sie ustawiac z nimi :)
Pewnie już powołali specjalny oddział do tego.
Biada ludziom małej wiary ;)
Biada ludziom małej wiary ;)
:)
raku napisał/a:Biada ludziom małej wiary ;)
Olaff Ty chyba specjalnie dajesz takie posty żeby sobie licznik bić.
Olaff napisał/a:raku napisał/a:Biada ludziom małej wiary ;)
Olaff Ty chyba specjalnie dajesz takie posty żeby sobie licznik bić.
Też
Dobry wątek chyba. Terror Slask.
Widzialem dzis w Rybniku taką laseczke (W bluzie Supermoto.pl) Laseczka na WR, z jakimiś dwoma innymi Wrkami. Ktoś z was z nią śmiga w ekipie?
Laska na moto :D
dziołcha na Rybniku z SM'a i ja bym nie wiedział O.o?! kurde coś mi się forma jedzie;/
Bardzo krótkie (bo raptem 30 minut) latanie wokół komina. Stwierdzam oficjalnie, że WRka jest już dotarta :)
Co to za laska ? Jest u nas na forum ? Moje sprzęty trafiły dziś do mechanika ..ponoć koło wtorku się za nie zabierze więc czekam na werdykt co ciekawego wyjdzie w Husa i niebawem powinniśmy już polatać.. : )
Daniken a gdzie stunt stelaż i reszta filmików na yt ?
Stunt stelaż aktualnie schnie po malowaniu.... już jakieś dwa tygodnie :) Nie mam kiedy przykręcić. Może w weekend się uda. Reszta filmików hmm... lada dzień bedą. Będzie nawet jeden nowy :)
Ta laska nie jest na forum. Ale czasami z nami latała :)
Strony Poprzednia 1 … 176 177 178 179 180 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 58 zapytań