166

Odp: Supermoto Terror - Śląsk

Super pomysł. Ogólnie byłbym za wyskoczeniem do Wisły na weekend z 1 noclegiem, można się wylatać i trochę wypocząć za jednym zamachem :) Tylko własnie co z tą pogodą ;|

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

167

tez opcja :) Taki nasz mały zlocik integracyjny, na który oczywiście zapraszamy całe forum :D

Nie marudź na pogodę tylko bierz łopatę i odśnieżaj! :D

168

Założymy błotniko-pługi i będzemy odśnieżać na zmiane :D

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

169

Pomysł bardzo mi się podoba i byłbym bardzo chętny na taki wyjazd.  Tylko jest problem w tym, że za mnie odpowiadają jeszcze rodzice a im to się pewnie nie spodoba. Zobaczymy, może się uda na weekend wyskoczyć ;) Kto wie :)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

170

piekny pomysl  :) tak czy siak w tej chwili czas przepalic moto do porządku .... :D szerokiej \!/

171

lata ktos dzisiaj?

KTM SMC 690

172

Panowie, dawajcie jakieś propozycje na latanie. Fajne miejscówki w waszych okolicach... Mieszkamy w różnych punktach na śląsku i fajnie pośmigać gdzieś gdzie się nie było, a sprawdzone przez was :) zakręty, tory, offroad itp.

173

Offroad.... Słyszeliście może o Dolomitach ? W Bytomiu. Szczerze mówiąc nigdy tam nie byłem ale wybieram się tam w weekend to zdam relację jak było i można by się tam kiedyś wybrać ;)

Ewentualnie w moich okolicach jest sporo lasów to można by pozwiedzać ;)

Go big or go home!

174

Byłem w dolomitach pare razy, extra miejscówka ale na kości.
Jak będziecie się wybierać dajcie cynk. Wprawdzie w niedziele trochę się poobijałem i lekko skasowalem kata  :)  ale do soboty pochytam ( nie wiecie gdzie mogę koła enduro w pobliżu Gliwic wycentrować).
W sobotę teoretycznie mam odebrać kola sm, ale nic pewnego ( już mi ręce opadają).
Pozdro.

exc 400                 www.oklejsie.pl

175

Zobaczy się :) najwyżej się trochę poobijam przy tym. Mam lecieć z kolesiami na kostkach ale na 50ccm więc pewnie byś się nudził przy nas ;D

W sklepach rowerowych ci powinni wycentrować ale ręki nie dam sobie za to uciąć ;)

Go big or go home!

176 Ostatnio edytowany przez JACA (2011-05-10 15:46:01)

Wstępnie proponuję 28-29.05.2011 na wypad na kubalonkę. Będę szukał bardzo niedrogiego noclegu z możliwością schowania maszyn.  Takie coś mi kumpel polecił [url]http://www.schronisko-wiecha.pogodzinach.net[/url]/ , jest parking ale wypytam jeszcze co i jak. Dawajcie znać czy wam pasuje ten termin.

Co do offroadu też was zabiore w fajne miejsca :) Jutro ma przyjść opona i robię przegląd także można się umówic na latanie w czwartek.

177

Nocowałem w kilku schroniskach ale żadne nie wyglądało tak jak te z tych zdjęć :) Pozytywnie :)

Czwartek ? :/ w tygodniu odpadam z latania. Only weekend. Byłby ktoś chętny na niedzielę ?

Go big or go home!

178

W niedzielę myśle, że da radę.

179 Ostatnio edytowany przez daniken (2011-05-10 20:38:59)

Sorki za zamieszanie ale niedziela z mojej strony niestety odpada :/ Teraz się dopiero dowiedziałem.

Go big or go home!

180

Jezdzi ktos dzisiaj? Koło 18stej na chudowie