Odp: Łańcuch drze o opone. CRF
wracając do tematu, mówisz ze do ktm mozna nawet 180 wsadzic. Myślisz ze w crf da rade cos pokombinowac zeby wieksza guma weszła?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » Łańcuch drze o opone. CRF
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wracając do tematu, mówisz ze do ktm mozna nawet 180 wsadzic. Myślisz ze w crf da rade cos pokombinowac zeby wieksza guma weszła?
165 wiec i 170 wchodzi na 100% :))
a powiem wiecej ze do ktm'a na upartego na obreczy 5'5 wsadzisz 190 :P tylko ze opona sie juz kijowo uklada wtedy na takiej obreczy
na jaka felge? i najwazniejsze pytanie JAK :D?
obrecz głowy nie dam ale to było 4,5 albo nawet 4,25 i troche moim zdaniem niefachowo ale tak wyszło z fabryki talona na splocie przesuniete w prawo tak ze miedzy wahaczem a opona jest moze z 1cm luzu
a przednie koło pokryje się z tylnym wtedy?
nie odpowiem bo nie wiem ale przod tez chyba jest troche przesuniety , bo z tego co pamietam to osłone lagi trzeba było "modelowac"
az normalnie chyba zaraz pojde na warsztat sprawdzic :D
moja samoróbka, mocowana śrubami ślizgu, deska do krojenia IKEA i profilowana nierdzewka, wyższa myśl techniczna :lol: działa bezszelestnie
nie rozpierdziela ci to łancucha ? bo po czasie uzywania tak bedzie miał masakryczne luzy przeciez ??
ja mam laczek 140, łańcuch żeby do tego dotknąć musi się wygiąć, normalnie ma z milimetr luzu do tej płytki
aha no to to nie rozwiazanie :PP
a z czego plytke zrobiles ?
IKEA deska do krojenia kolor czarny poliuretan , no nie rozwiązanie na "krzywy łańcuch" bo wyrzeżbui taką płytkę w parę km, ale węższa opona jak najbardziej, 140 w CRF powinno być OK, po co komu gruby ciężki lacz na sterydach
heh, kurde to ja sie do 160 przymierzam na 4.25 . Opone dalej będzie drzeć ale może da rade jakoś jeździć, zedrze co ma zedrzeć i lus :D
no zedrze i będziesz miał rasowe sznyty na oponie
Ja mam u siebie 160 i następną opone będe kupował 150 tak z ciekawości :)
No to tak panowie, problem z darciem opony przez lancuch nie mam, ale jest inny, pytam tutaj bo i tak juz zeszlo z tematu ;p Otoz u mnie w motorze "wyparowala" oslona na wachacz ta co chroni przed przetarciem, i nigdzie nie idzie takiej dostac do mojego moto, aktualnie mam podlozony kawalek sprasowanej rurki miedzianej, ale czuje ze to na dluzsza mete nie pociagnie, a mozliwosci dorobienia "samemu" mam, tyle ze z czego? Ta deska ( :cool: ) do krojenia z ikei z PU bedzie dobra?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » Łańcuch drze o opone. CRF
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 79 zapytań