1

Temat: [zam] SM na cos w TEREN

hmm tak sobie siedziałem i myślałem że  śmigając w terenie było spoko jak miałem krosóweczki  więc tak mnie naszła myśl że wymienił bym to całe moje SM ( Husqvarne Te610e 1999r ) na jakiegoś krosika...czoć nie wiem czy to dobry pomysł

PROJEKT : SUPERMOTO

2

Odp: [zam] SM na cos w TEREN

mikone napisał/a:

.czoć nie wiem czy to dobry pomysł

nie  :D

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

3

a nie da sie zamontowac kólek enduro ??

4

mam hondę cr250, jak chcesz

5

poka foty

6

Dopiero wpadłeś z sm i już chcesz zamieniać ?

motoslide.com

7

a bo kurde zima SM nie pośmiga a w teren to już bym mógł cos kminić ;D czekanie mnie tak schizuje !

8

Ile zrobiłeś już km na Husce ? Może dobrym wyjsciem był by komplet dużych koł . Chociaż nie wiem jak na śląsku , ale u mnie asfalt czarny , słonce wali po oczach , tylko -10 :) , wiec i na teren tez troche za zimno .

motoslide.com

9

kurcze nie wiem jeden sezon... aaa komplet enduro mam tzn . koło przednie exel - oponka nówka chyba nie widziała terenu jeszcze, bak enduro powiększony taki dziwny ze beńka wpływa nawet w te boczki wejdzie chyba ponad 20 l  ,kanapę enduro , owiewki enduro  tylko jak to wszystko założę to i tak nie mam tylniego koła oraz  wtedy moto wygląda jak enduro a nie cross ;D  wrrr nie chce juz zimy bo chce sm  ale co mam zrobić :(

10

[url]http://republika.pl/juma2d/husq/[/url]   tutaj opisałem  motocykl i dałem z 15 zdjęć które go prezentują myślę ze opis odpowie na wiele pytań

11

A ile sobie liczysz za tą huske?

Husqy SMR-R 450

12

kurde nie wyceniałem jej nigdy a na ile byście ja wycenili ??

13

Z doplata z Twojej strony bym sie zamienil za HVA WR 125 na sporych modach, zrobioną pod motocross :) Oczywiscie zarejestrowana i oplacona.

Husqvarna WR125/CR125->CR250R X2-> KX250F x2 -> EXC 300 -> YZ450F k11 ->
Aktualnie
Husqvarna 701SM
To nie sprzęt, lecz technika czynią z Ciebie zawodnika.

14

nieaktualne husqvarna poszła na wymiane juz :(

15

a na co zamieniles?? tez sie zastanawiam nad taka zamiana ale nie jestem do konca przekonany szkoda mi troche mojego kata rozmyslam nad zakupem kolek enduro :D