Odp: Siema
Siemka
Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Siema
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemka
gdzies ty widział exc "łyse" i bez homologacji nawet amerykanska wersja XC pomimo braku lamp ma homo? pozatym dalej mowie crossówka !!!! SX ma zupelnie inny silnik rame geometrie koła zawieszenie i słuzy do ganiana po torze crossowym skakania i dawania 100% w palnik ! a EXC to enduro nie sluzace do ganiania po torze crossowym bo nie lubi skoków zawieszenie enduro ma wybierac nierownosci nie skakac , enduro sie gania po lesie i w wyscigach enduro itd. gdzie liczy sie wytrzymalosc momet obrotowy wiekszy niz w crossie przeswit
Napisałem... "z tego co wiem..." czy jakoś tak-więc widocznie źle wiem :] dobra już... już... oddychaj :]
hejka
Ranger88 napisał/a:cross napisał/a:WITAM! :)
Patrz... Łaskawca... :]
a EXC z homolog to nie cross pomimo niej...?
EXC to enduro nie crossowka !! inna rama, silnik, koła, przełozenia, instalacja, zawieszenie IIII !! przeznaczenie
rafalski79 napisał/a:cross napisał/a:no a jak :D od dobrych 10 lat sie zastanawiam co kieruje ludzmi piszac fullcross wiec jaki to jest nie full ?
domyslam sie ze skoro sie zastanawiasz od 10 lat nad tym to tyle samo siedzisz w tym wiec dziwi mnie to ze jeszcze nie znalazles na to odpowiedzi.....slabo cos sie orientujesz skoro do tej pory tego nie wiesz....
ja poprostu nie lubie rozwiazywac ludzkich problemow i niewiedzy wole sie od nich dowiedziec skad maja takie zdanie a nie inne :) EKSPERCIE ! :lol:
ok stary masz racje usunąłem z opisu full dla świętego spokoju żebyś nie miał się o co przypierdalać a ty nadal ciągniesz bez sensu temat który i tak nie powinien mieć tu miejsca bo chcesz udowodnić jaki mądry jesteś a inni piszą głupoty....a pisząc to wszystko co napisałeś w większości sam przeczysz sobie.....dzięki za przywitanie na forum.....nara
siemasz :)
Barteksm napisał/a:heheh ile ja już takich tematów widziałem :P
diabeł tkwi w szczególach , kogo obchodzą enduro i crossy , zajmijcie sie supermotoa najgorsze jest to ze nie ma pojecia o czym pisze a probuje udowodnic swoja racje
pozatym to nie takei szczegóły bo to zupełnie 2 rozne motocykle ... to ze wygladaja bardzo podobnie to nic nie znaczy
ej, ej to było do mnie kolego? Jeśli tak to weź k***a naucz się czytać ze zrozumieniem bo roz***rdalasz mi tatuaże...
P.S. Nie do Ciebie to Bartek
Ja już nie wiem czy witam tu czy opierdalam... może zmieńmy temat z przywitalnia na "pojechalnia" każdy tu wyrzuci swoje smutki.
O co tu kurna biega?
Zimowa depresja Sebek hahaha chłopaki nie mają sie na czym w domu wyżyć , bo to albo mama , albo żona krzyczy , a tutaj mogą byc bezkarni :D i mówić co myślą
Widzę właśnie, sami wojownicy a jak przyjdzie sezon... to na hasło "kto lata' nie będzie nikogo. Wszyscy będą się chować z obawy że jeszcze ich zmusisz do latania. haha...ha
A ja wam powiem nie ma opierdalania sie trzeba zapierdalać :)
Ponczo musisz gdzieś to wszystko spisać i wydać w tomiku "zbiór mądrości ludowych" ;) a z tantiem będziesz miał zawsze kilka zyla na wachę.
cross napisał/a:Ranger88 napisał/a:Patrz... Łaskawca... :]
a EXC z homolog to nie cross pomimo niej...?
EXC to enduro nie crossowka !! inna rama, silnik, koła, przełozenia, instalacja, zawieszenie IIII !! przeznaczenie
rafalski79 napisał/a:domyslam sie ze skoro sie zastanawiasz od 10 lat nad tym to tyle samo siedzisz w tym wiec dziwi mnie to ze jeszcze nie znalazles na to odpowiedzi.....slabo cos sie orientujesz skoro do tej pory tego nie wiesz....
ja poprostu nie lubie rozwiazywac ludzkich problemow i niewiedzy wole sie od nich dowiedziec skad maja takie zdanie a nie inne :) EKSPERCIE ! :lol:
ok stary masz racje usunąłem z opisu full dla świętego spokoju żebyś nie miał się o co przypierdalać a ty nadal ciągniesz bez sensu temat który i tak nie powinien mieć tu miejsca bo chcesz udowodnić jaki mądry jesteś a inni piszą głupoty....a pisząc to wszystko co napisałeś w większości sam przeczysz sobie.....dzięki za przywitanie na forum.....nara
gdzie sobie zaprzeczam ?
Ponczo musisz gdzieś to wszystko spisać wydać w tomiku "zbiór mądrości ludowych" ;)
Sam hardcorowy koksu przekazywał mi swoją wiedzę ja jestem jego uczniem :D rocket fuel i wszystko jasne
hehe gamoniu jeden. Już nie mogę się doczekać, kiedy znów zobaczę twoją paskudna gębę na ustawce. ;)
I będzie zuoooooooooooooooooooooo na dr-z a może coś jeszcze innego dojdzie co mojej dzikiej stajni
wbij na of top nie ma co tu pisać :P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Siema
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 82 zapytań