Odp: Siema
Siemano. Nie za duzo was z tej piły he?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Siema
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemano. Nie za duzo was z tej piły he?
nie :)
rafalski79 napisał/a:<Kawasaki kx250 full cross>
a jaka jest roznica w motocyklu crossowym i full crossie ??
jak w rowerze full oznacza że ma z przodu i z tyłu amora :lol:
Jak to było? :) ...ale, Panowie, dyskusje na temat różnicy pomiędzy crossem a enduro mają na tym forum inne miejsce tak? :)
a powital
sześć Rafciu :*
P.S. To właśnie tego szweja DRe gumuje na filmiku :] aaa i w aVatarze nawet mam :]
juz sie tak nie chwal szweju jeden bo jakby dziadzia nie dal to by gowno bylo a nie gumowanie....;p
no a jak :D od dobrych 10 lat sie zastanawiam co kieruje ludzmi piszac fullcross wiec jaki to jest nie full ?
domyslam sie ze skoro sie zastanawiasz od 10 lat nad tym to tyle samo siedzisz w tym wiec dziwi mnie to ze jeszcze nie znalazles na to odpowiedzi.....slabo cos sie orientujesz skoro do tej pory tego nie wiesz....
Ranger88 napisał/a:sześć Rafciu :*
P.S. To właśnie tego szweja DRe gumuje na filmiku :] aaa i w aVatarze nawet mam :]
juz sie tak nie chwal szweju jeden bo jakby dziadzia nie dal to by gowno bylo a nie gumowanie....;p
To by gumy były na gixie szweju! :] Accchhh kolejne gorące wejście, kolejnego gorącego Pilanina :]
\m/xD zuo
cross napisał/a:WITAM! :)
Patrz... Łaskawca... :]
a EXC z homolog to nie cross pomimo niej...?
EXC to enduro nie crossowka !! inna rama, silnik, koła, przełozenia, instalacja, zawieszenie IIII !! przeznaczenie
cross napisał/a:no a jak :D od dobrych 10 lat sie zastanawiam co kieruje ludzmi piszac fullcross wiec jaki to jest nie full ?
domyslam sie ze skoro sie zastanawiasz od 10 lat nad tym to tyle samo siedzisz w tym wiec dziwi mnie to ze jeszcze nie znalazles na to odpowiedzi.....slabo cos sie orientujesz skoro do tej pory tego nie wiesz....
ja poprostu nie lubie rozwiazywac ludzkich problemow i niewiedzy wole sie od nich dowiedziec skad maja takie zdanie a nie inne :) EKSPERCIE ! :lol:
Cross no to zależy, którym tokiem myślowym brniemy i co crossa określa crossem... Zgadza się - maszyna na tor, to maszyna na tor a maszyna z homologacją to maszyna z homologacją, ale przecież o ile się nie mylę to są takie same wersje exc które wychodziły łyse (bez homolog.) i z homolog. tyle, że nią własnie tylko się różniły... i jeśli tak jest (bo chyba jest) to jak tutaj rozstawisz nazewnictwo rodzajów obu tych sprzętów? :) Kiedy te łyse to typowe torówki... Nie idąc myślą dalej i nie wnikając w tuning sportowy pod zawody...
gdzies ty widział exc "łyse" i bez homologacji nawet amerykanska wersja XC pomimo braku lamp ma homo? pozatym dalej mowie crossówka !!!! SX ma zupelnie inny silnik rame geometrie koła zawieszenie i słuzy do ganiana po torze crossowym skakania i dawania 100% w palnik ! a EXC to enduro nie sluzace do ganiania po torze crossowym bo nie lubi skoków zawieszenie enduro ma wybierac nierownosci nie skakac , enduro sie gania po lesie i w wyscigach enduro itd. gdzie liczy sie wytrzymalosc momet obrotowy wiekszy niz w crossie przeswit
heheh ile ja już takich tematów widziałem :P
diabeł tkwi w szczególach , kogo obchodzą enduro i crossy , zajmijcie sie supermoto
ooo ciach bajera... porządkowy wjechał... ;)
heheh ile ja już takich tematów widziałem :P
diabeł tkwi w szczególach , kogo obchodzą enduro i crossy , zajmijcie sie supermoto
a najgorsze jest to ze nie ma pojecia o czym pisze a probuje udowodnic swoja racje
pozatym to nie takei szczegóły bo to zupełnie 2 rozne motocykle ... to ze wygladaja bardzo podobnie to nic nie znaczy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Siema
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 81 zapytań