1

Temat: gdzie mozna kupic plastiki husqvarna 570 sm smr itd i inne czesci

witam chcialem zapytac gdzie mogl bym kupic sobie komplet plastikow  do husqvarny 570 sm ??? nigdzie nie moge znalesc az dziwne ....interesuja mnie tez inne gadzety do tego motocykla :) i czesci :) pozdr :)

2

Odp: gdzie mozna kupic plastiki husqvarna 570 sm smr itd i inne czesci

[url=http://www.race-styles.de]www.race-styles.de[/url]

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

francuz570smr napisał/a:

witam chcialem zapytac gdzie mogl bym kupic sobie komplet plastikow  do husqvarny 570 sm ??? nigdzie nie moge znalesc az dziwne ....interesuja mnie tez inne gadzety do tego motocykla :) i czesci :) pozdr :)

plastiki to chyba ci niesa potrzebne tylko okleina,chyba ze kupiles bez sam szkielet haha

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

4

pedrosa73 napisał/a:
francuz570smr napisał/a:

plastiki to chyba ci niesa potrzebne tylko okleina,chyba ze kupiles bez sam szkielet haha

wiesz co chce miec 2 komplety plastikow :) lecz jeden mi brekuje :)mozna tez pomalowac na jakis nietypowy kolor :)

5

dzięki za stronkę lecz nie ma tam plastikow do husqvarny 570 01-04...massakra z kupnem nawet nowej czesci paranoja  :mad:

6

zobacz na [url]http://www.olekmotocykle.pl/[/url] a najlepiej zadzwoń bo dużo więcej mają rzeczy na stanie niż na stronie

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

7

znalazlem :)!! boczki marki UFO tylne oczywiscie  212 zl .. do innych jak crf ,yzf,i inne z polisporta kosztuja 300-350 zl komplet... ahh:/ :mad: