Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
W takim razie wierze mu :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 381 382 383 384 385 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W takim razie wierze mu :D
zniknęły mi na YouTubie firmy "wybrane dla Cibie" które pojawiały się na stronie głównej
ktoś wie jak to przywrócić lub dlaczego mi zniknęły?
Odświeżałeś stronę?
Tu masz bezpośredni link to rekomendowanych: [url]https://www.youtube.com/feed/recommended[/url]
Odświeżałem
wiem że jest taki link
ale ja chcę mieć tak jak kiedyś - czyli jako pierwsze od góry na stronie głównej
Hmmm. Możesz spróbować usunąć ciasteczka i pamięć podręczną (Ctrl+Shift+DEL). Na innych przeglądarkach jest to samo?
zniknęły mi na YouTubie firmy "wybrane dla Cibie" które pojawiały się na stronie głównej
ktoś wie jak to przywrócić lub dlaczego mi zniknęły?
u mnie dalej są, podziel się jak to popsułeś, bo bym sobie to usunął :D
W narożniku masz X
klikasz i nie ma
Hmmm. Możesz spróbować usunąć ciasteczka i pamięć podręczną (Ctrl+Shift+DEL). Na innych przeglądarkach jest to samo?
dzięki - same ciasteczka pomogły!:)
W narożniku masz X
klikasz i nie ma
nie pomaga, wracają z czasem :P
myślałem, że mozna się tego pozbyć permanentnie
hacker33 napisał/a:W narożniku masz X
klikasz i nie manie pomaga, wracają z czasem :P
myślałem, że mozna się tego pozbyć permanentnie
można ściągając jakiś program czy nakładkę na przeglądarkę - zwiększasz ilość ustawień gdzie można wywalić to na amen
Panowie nie wiem czy we właściwym dziale, ale poszukuje firmy/ osoby zajmującej sie naprawą obuwia Crossowego/ Enduro /SM jak zwał tak zwał wiadomo o co chodzi. Potrzebuje zeszyć szwy które pusciły, a zwykły szewc rozkłada ręce, bo nie ma takich twardych igieł żby sie przez plastykowe elementy przebić. Podrzućcie coś jeśli macie sprawdzone firmy/ osoby z dobrą opinią. A jesli pytanie jest w złym miejscu to prosze o przeniesienie z nagłówkiem Poszukuje firmy naprawiajacej obuwie Crossowe Z góry Dzięki
Poszukiwany ktoś z Warszawy lub na wschód od Warszawy z dobrymi zniżkami w InterCars
Podeslij na priv co ci tam trzeba to ziomka podpytam
Poszukiwany ktoś z Warszawy lub na wschód od Warszawy z dobrymi zniżkami w InterCars
Do mnie tez możesz napisać :)
w InterCars raczej ciężko będzie z dobrymi cenami
Strony Poprzednia 1 … 381 382 383 384 385 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 44 zapytań