Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Czyli to 14 47 to była pomyłka... Masz może jakieś filmiki? Zobaczyłbym jak u ciebie jest z obrotami.
you have it under control HONDA CRF 450R HM
https://www.facebook.com/uncatchblevideos
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 302 303 304 305 306 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czyli to 14 47 to była pomyłka... Masz może jakieś filmiki? Zobaczyłbym jak u ciebie jest z obrotami.
Mam 250 GB materiału z gopro z wyjazdu na Mazury ale nie miałem jakoś nastroju tego obrabiać :D
Jedyne co mam wrzucone na yt to high slide. Myślę, że u Ciebie 14/42 powinno zrobić robotę.
Ciekawy jestem jeszcze jak jest z tymi skrzyniami, bo ja mam 2003 rok i 5 biegów, nie wiem jak w twojej.
Pytanie z innej bajki. Wiecie gdzie można obejrzeć dzisiejszy wyścig supermoto GP Italy? Zaczyna się o 12 ale nigdzie nie mogę namierzyć. Niby EuroSport, Fox i Motors TV są wymienieni na oficjalnej stronie ale na żadnym z tych kanałów nie widzę w planie transmisji na żywo. Macie jakiś pomysł gdzie obejrzeć? Pomożecie?
Te stacje ale beda nadawaly 26min magazine a nie na zywo.
jesli moto na jedynce po powolnym puszczeniu sprzegla ledwo jedzie, szarpie, a jesli jestem na lekkim wzniesnieiu gasnie to znak ze..? nalezy wyregulowac obroty?
delete
To znak, żeby ruszać normalnie, a nie kombinować z ruszaniem bez gazu. O ile dobrze zrozumiałem.
Dobra ostatnio pytałem o rabaty w ktm. Stwierdziłem że dam radę sam.
Ale teraz pytanie który dealer ktm jest najlepszy. Tzn w którym nie bede czekał na czesci miesiąc. z którym jest dobry kontakt itd...
Bo dealer ktm we Wrocławiu to porażka...
ktm olsztyn // ktmsklep.pl
+1 dla Olsztyna
+123476464
Ostatnio zamówiłem małą pierdołę i mimo egzotyki ogarnęli sprawę w 3 dni a miało być wyjściowo na zamówienie :)
+123476464
Ostatnio zamówiłem małą pierdołę i mimo egzotyki ogarnęli sprawę w 3 dni a miało być wyjściowo na zamówienie :)
Bo jeżeli coś jest na zamówienie to czeka się 3 dni.
Tak samo jest w rapidzie. Jak trafisz w dzień zamówień to za 3 dni jest.
Austria wysyła paczki do dealerów DHL-em i czekają na nie do 2 dni.
Zapewne masz racje, ja po prostu byłem miło zaskoczony bo w mailu podany był termin realizacji 5 dni a przyszło po niecałych 3 :)
panowie pytalem nikt nie odpisal, zapytam jeszcze raz i dorzuce nowe pytanko.
jesli moto na jedynce po powolnym puszczeniu sprzegla ledwo jedzie, szarpie, a jesli jestem na lekkim wzniesnieiu gasnie to znak ze..? nalezy wyregulowac obroty?
sytuacja zmusza mnie do wymiany klockow(honda fmx) sprawdzam na allegro i rozbieznosc cenowa jest ogrnomna. od 30zl do prawie 140. wstawiam link, posegregowane od najdrozszych do najtanszych, jakby ktos mogl doradzic to prosilbym bardzo.
pozdro
A jak jest z tymi zniżkami ? Mam umówić je wcześniej czy w ktm olsztyn dadzą mi jakiś kod rabatowy że podczas zamówienia mam go wprowadzić i będzie taniej ?
Strony Poprzednia 1 … 302 303 304 305 306 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.082 sekund, wykonano 40 zapytań