Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Potrzebuje kupic podkładke chłodzącą pod laptopa, wymagania: żeby zbytnio nie hałasowała i dobrze chłodziła. Może ktoś coś użytkuje tego typu i jest w stanie polecić?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 180 181 182 183 184 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Potrzebuje kupic podkładke chłodzącą pod laptopa, wymagania: żeby zbytnio nie hałasowała i dobrze chłodziła. Może ktoś coś użytkuje tego typu i jest w stanie polecić?
Polecam ta [url]http://m.ceneo.pl/produkt,12205495.htm[/url]
Tak jest droga, ale mialem 3podkladki po 15zl. Psuly sie i glosno chodzily a co najwazniejsze , laptop sie grzal.
Ta podkladka jest z aluminium co samo odbiera cieplo plus 3 wentylatory ktore rozmieszczamy gdzie chcemy, czyli np pod procesor, dysk twardy ;))
A jak chcesz mozna dokupic dodatkowe wentylatory:)) mi na laptopa 19', ta podkladka starcza. Na polowie predkosci chodzi:))
Polecam ta [url]http://m.ceneo.pl/produkt,12205495.html[/url]
Tak jest droga, ale mialem 3podkladki po 15zl. Psuly sie i glosno chodzily a co najwazniejsze , laptop sie grzal.
Ta podkladka jest z aluminium co samo odbiera cieplo plus 3 wentylatory ktore rozmieszczamy gdzie chcemy, czyli np pod procesor, dysk twardy ;))
A jak chcesz mozna dokupic dodatkowe wentylatory:)) mi na laptopa 19', ta podkladka starcza. Na polowie predkosci chodzi:))
Błąd 404: Strona nie została znaleziona
Może podaj dokładnie jaki to model
Coolermaster note pal U3.
Link juz chodzi poprawilem:)
Tak jak myślalem, bo szukałem po necie różnych podkładek i tylko ten coolermaster miał właśnie 3 wentylatory z mozliwoscią ustawienia kazdego w dowolnym miejscu
Więc z czystym sumieniem Ci ją polecam. Ja kupowałem w sklepie we Wrocławiu za 109zł. I za 35zł mogłem dokupić jeszcze 3 wentylatory, ale w tym momencie wiem że są mi nie potrzebne te 3 dają całkowicie radę.
Ustawione je mam w różnych miejscach i laptop nigdy nie włączył swojego wentylatora tak mocniej że aż go słychać było :))
pany czy każdy fox v1 (nowy ze sklepu) ma dodatkowy daszek zapasowy????
lokam sobie po alledrogo i nie na każdej aukcji jest napisane
dzisiaj przyszla paczka zanjomemu i zapasowe byly tylko srubki mocujace daszek. 2 sztuki samego daszka nie ma
Nie chce zakładać tematu bo nie dotyczy sm'a wiec spytam tu:
Ostatnio robiłem przepał wszystkich zimowanych sprzętów i F800Gs dziwnie sie zachował. Miał słaby aku ale w koncu odpalil. Po rozgrzaniu silnika chcialem podkrecic go do ok 4k rpm z jalowych ale dynamicznie przekrecajac manetke, silnik zgasl. Akcja powtorzyla sie dwa razy. Nie ma bledow na kompie poxniej chodzil ok. Ma ktos jakis pomysl?
Nie chce zakładać tematu bo nie dotyczy sm'a wiec spytam tu:
Ostatnio robiłem przepał wszystkich zimowanych sprzętów i F800Gs dziwnie sie zachował. Miał słaby aku ale w koncu odpalil. Po rozgrzaniu silnika chcialem podkrecic go do ok 4k rpm z jalowych ale dynamicznie przekrecajac manetke, silnik zgasl. Akcja powtorzyla sie dwa razy. Nie ma bledow na kompie poxniej chodzil ok. Ma ktos jakis pomysl?
Długo go grzałeś? zbyt zimny, paliwo mogło trochę zwietrzeć nazbierać się syfu etc czasem tak mają po dłuższym staniu...
Może u kogoś zalega taka podkładka, chętnie przyjmę i postawię browara w zamian.
[url]http://www.endrows.net/servlet/the-2469/KTM-50308052000-BUSH-FOR/Detail[/url]
chlopaki dzis na szybko chciale zdjac kola bo mialem malo czasu i bylo juz pozno przod sciagnalem szybko i bez problemu a jak zabralem sie za tyl to juz mialem problem sciagnalem lancuch odkrecilem nakretke bilem w srube i nie chciala wyjsc rano jeszcze bede probowac bo po poludniu oddaje do malowania jakies porady jak dobrze je sciagnac?:)
Yamaha DT 125, rok '96, cylinder raczej będzie z tuleją?
Ta na 99%
Co sądzicie ? Hit czy kit :D
[url]http://motormania.com.pl/newsy/swiat/inoveli-fv01-lepszy-sposob-na-dodawanie-gazu-ankieta/[/url]
kit
Strony Poprzednia 1 … 180 181 182 183 184 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 42 zapytań