Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wogóle jakie ceny są teraz to masakra, abstrakcja. Jak szukałem rok temu moto to takie lc4 można było wyrwać spokojnie za 13-14tys Igielke , a jak bym chciał pogonic swojego w tym momencie to dobra trójkę bym jeszcze zarobił. I na dobre mamy h,ujowy popyt to skąd sie bierze taka podaż. Na drz-ecie bylem dwójke do przodu po jedym sezonie, zupełna odwrotnosc sytuacji z samochodami. Jednak Polska to dziwny kraj.
Na DRZecie zarobiłeś bo ją bardzo tanio wyrwałeś :D Jednym słowem miałeś farta ;) Ale okazje nie trafiają się każdego dnia :(
Jednak wiem o czym mówisz... to znak, że rynek w naszym kraju nadal nie jest nasycony. Z tego też powodu znika praktycznie wszystko co się w ogłoszeniach pojawia... kwestia tylko czasu, ceny i desperata po drugiej stronie telefonu ;)
W tej chwili na alegro po hasłem supermoto wyskakują 3 strony propozycji. Ale w chwili gdy w wyszukiwarkę wpiszemy ograniczenie pojemnościowe od 250 cm to robi się już tylko jedna strona czyli ok 50 motocykli w całym kraju (w tym połowa to DRZety) !!!
Tu cała odpowiedz :)
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR