Odp: Różne ciekawe fotki i filmiki SM
mega film w dobrym klimacie !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Różne ciekawe fotki i filmiki SM
Strony Poprzednia 1 … 640 641 642 643 644 … 679 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mega film w dobrym klimacie !
haha która to już twoja 525 ? I kiedy znowu poleci na sell ? :P
ta chyba dluzej potrzyma :p bo jeszcze jej nie upieknil :ddd
Filtrowanie w wersji hard
[url]https://www.youtube.com/watch?v=rkmNT0X6wqY[/url]
Normalnie jedzie, jakie tam hard.
Normalna jazda w mieście.
Ps. Fajną ma klamkę od hebla.
Niestety też tak latam po mieście - jest to silniejsze ode mnie. Nawet jak sobie uświadomie że dzisiaj na spokojnie to po 5min jazdy zapominam:D
Mimo wszystko najbardziej lubie moment jak taki kozaczek jak np. ja czy ten typek z filmiku czy inny nasz forumowy gieroj się wypierdoli i stroi później głupie miny bo nic innego nie pozostało:D Z perspektywy zwykłego człowieka jesteśmy takimi pojebami że to niepojęte :D
BTW. kilka lat temu miałem taką sytuacje że leciałem do pracy na moto z nową kierownicą, dzień wcześniej zmieniłem na szerszą. Leciałem standardowo na pamięć i wpadłem w standardowy korek z prędkością lekko poniżej 80. Szybko zrozumiałem że przekozaczyłem i z tą kierą brak szans że się zmieszcze i za moment komuś urwę lusterko - szybka kalkulacja (albo odruch) po lewej jakiś czarne nowe volvo a po prawej punto:D Wiadomka przyjebałem w punto i wyrwałem ręką lusterko. Było mi tak głupio, takiej kociej mordy dostałem że to jest szok:D zawróciłem i chciałem kobiecinie dawać wszystko co miałem przy sobie za to lusterko - stwierdziła z uśmiechem na twarzy że 150 wystarczy i ogólnie w szoku była że zawróciłem w ogóle. Jeszcze latałem wtedy na cbr w stunt opcji
Z tymi pojebami to święta prawda. Ja dopóki nie miałem moto też tak myślałem.
Niestety też tak latam po mieście - jest to silniejsze ode mnie. Nawet jak sobie uświadomie że dzisiaj na spokojnie to po 5min jazdy zapominam:D
Mimo wszystko najbardziej lubie moment jak taki kozaczek jak np. ja czy ten typek z filmiku czy inny nasz forumowy gieroj się wypierdoli i stroi później głupie miny bo nic innego nie pozostało:D Z perspektywy zwykłego człowieka jesteśmy takimi pojebami że to niepojęte :D
BTW. kilka lat temu miałem taką sytuacje że leciałem do pracy na moto z nową kierownicą, dzień wcześniej zmieniłem na szerszą. Leciałem standardowo na pamięć i wpadłem w standardowy korek z prędkością lekko poniżej 80. Szybko zrozumiałem że przekozaczyłem i z tą kierą brak szans że się zmieszcze i za moment komuś urwę lusterko - szybka kalkulacja (albo odruch) po lewej jakiś czarne nowe volvo a po prawej punto:D Wiadomka przyjebałem w punto i wyrwałem ręką lusterko. Było mi tak głupio, takiej kociej mordy dostałem że to jest szok:D zawróciłem i chciałem kobiecinie dawać wszystko co miałem przy sobie za to lusterko - stwierdziła z uśmiechem na twarzy że 150 wystarczy i ogólnie w szoku była że zawróciłem w ogóle. Jeszcze latałem wtedy na cbr w stunt opcji
Trzeba było rwać na koło to by kierownica była nad lusterkami aut :D
Za to na tej wysokości znalazła by się klatka:)
@Maćko +1
Kurde Raku kozak filmik i opanowanie sprzętu !!! Pozdrawiam z Poznania :D
EDIT. nowy filmik: [url]https://www.youtube.com/watch?v=3i2nMmLKRW0[/url]
[url]https://www.youtube.com/watch?v=SaD3pLu7l-c[/url]
Superbiker 2017 - AFTERMOVIE, jeszcze ciepły :)
A tu z pokładu. Na początku widać Bombera na zawijce, a potem od ok. 3:50 trzyma się w kadrze przez dłuższą chwilę. Ciężko go nie zauważyć w tej żarówiastej deszczówce.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=c-bD2H3sOds[/url]
co tu dużo mówić... Bomber dobrze cisnął, ale Ci panowie nie pierdolą się w tańcu... Idą w tym terenie jakby to był suchy asfalt :P
Strony Poprzednia 1 … 640 641 642 643 644 … 679 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Różne ciekawe fotki i filmiki SM
Wygenerowano w 0.113 sekund, wykonano 38 zapytań