witam, wiem ze juz byly tematy o sj4000... bla bla bla .... ze kiepsko wypada przy GoPro Entry level ale zastanawiam sie, jak wyglada sprawa z SJCAM SJ4000 WiFi - ktora to jakosciowo jest duzo lepsza w porównaniu z podróbkami SJ4000.
cały czas mam jeszcze dylemat.... jakos korci mnie ten SJCAM z racji ze w cenie GoPro Entry dostane komplet uchwytów + dodatkowe, dodatkowe 3 baterie, ladowarke usb, ze 2 karty pamieci i pewnie jeszcze zostanie na pifko.. ale no wlasnie, ale...
jest jakiś właściciel SJCAM SJ4000 WiFi ktory ma porównanie z GoPro Entry i doradzi :D
PS. chyba jednak skusze się na GoPro Entry Level - moze trafi sie jakaś promocja w UK przed zjazdem do polski. Generalnie przemawia do mnie lepsza stabilizacja obrazu, wg. testów, na GoPro nie ma takiej trzęsawki jak na SJCAM, co prawda obraz nocą jest dużo gorszy ale w nocy to ja bede spac :P a bateria i tak powinna trzymac ze 3h, wiec te 3 baterie w SJCAM-ie mogą sobie włożyć głęboko w d..... a akcesoriów i tak niewiele mi trzeba :P thx i pozdro
GSXR 600 K6 >> KTM LC4 ?