Odp: GoPro
media markt , decathlon
SXF 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 80 81 82 83 84 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
media markt , decathlon
Panowie, czy to jest to entry level? k***a tyle tego jest, że już się pogubilem ;/
allegro.pl/kamera-gopro-go-pro-hero-autoryzowany-sklep-krakow-i5326910325.html#thumb/1
Tu masz ta kamerę po co szukasz po Allegro [url]http://www.mediamarkt.pl/kamera-gopro-hero,id-989475[/url]
Nie wiem jakie są dokładnie różnice, ale ja mimo, że mam możliwość nagrywania na wyższej rozdzielczości, nagrywam na 720p 60fps. Wg mnie jest to wystarczająca jakość, do oglądania filmów na kompie, czy YT.
mam GoPro 4 black edition i kiedy odtwarzam filmy nagrane w 1080p/120 fps to strasznie się zacina albo odtwarza jakby w zwolnionym tempie. wiecie co może być przyczyną? w 1080p/ 30 fps odtwarza normalnie. pozdro :)
mam GoPro 4 black edition i kiedy odtwarzam filmy nagrane w 1080p/120 fps to strasznie się zacina albo odtwarza jakby w zwolnionym tempie. wiecie co może być przyczyną? w 1080p/ 30 fps odtwarza normalnie. pozdro :)
może nośnik danych jest za wolny na takiej jakości film?
w ogóle, masz na czym wyświetlić te 120fps? :D
laptop : i3 2.2 GHz, 6 GB RAM , karta pamięci sandisk 64gb sdxc
Mocny nie jest. Jak ma wbudowaną kartę graficzną, to ma prawo się przycinać
Odpalasz to z karty czy z dysku?
Pewnie nawet nie idzie Ci tego wyświetlić bo masz 60Hz wyświetlacz (ja bym tu szukał przyczyny). Potwierdź ile masz Hz i będziemy kombinowac dalej ;)
Karta SD jest raczej spoko.
Komp może nakur*ać klatkami jak chce i ile chce, to nie jest ta kwestia -specyf jest OK, kwestia bardziej sterowników lub kodeków... ew. podłączasz karte pod port 1.1 lub hub'a
spróbuj podłączyć kamerkę pod TV i sprawdź tam, czy będzie Ci klatkować przy odtwarzaniu.
Będę mógł sprawdzić to dopiero w sobotę ;( dzięki :)
prawdopodobnie jak otworzysz film w windows media player będzie ok :) ostatnio też z tym walczyłem na słabszym sprzęcie.
Pobaw się opcjami "renderer video" w playerach powinno się poprawić :)
Ile trzyma bateria w GP 4 black ?
Ile trzyma bateria w GP 4 black ?
[url]https://www.youtube.com/watch?v=QIkuH8kij4w[/url]
Strony Poprzednia 1 … 80 81 82 83 84 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 77 zapytań