Odp: Wimam mam 13 lat i chce sobie kupić supermoto 50 cc.Co wybrać.
na pewnie lepiej będzie się stawiało jak chłopak jeszcze nie umie ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wimam mam 13 lat i chce sobie kupić supermoto 50 cc.Co wybrać.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na pewnie lepiej będzie się stawiało jak chłopak jeszcze nie umie ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
[url]http://moto.allegro.pl/item1176709818_husqvarna_wsm_ch_racing_50_2005r_leovince_v6.html\[/url]
moto mojego brata ma 170cm i spokojnie sobie na nim radzi - mieliśmy rieju spike potem rieju mrx i smx PRO - bardzo fajne motorki spoko zawias i hebel ale husqa odstawia je dzięki gaźnikowi i wrzucony Leo Vince V6 jest więc z pod świateł zawsze jest się pierwszym :P
jeśli Cię interesuje to dzwoń :)
nckPOL-mam pare o tom husqvarne : 1 jaki jest jej rok produkcji 2 ile ma koni 3 jaki ma v max 4 ile zanią chcesz 5 gdzie mieszkasz
nckPOL-mam pare o tom husqvarne : 1 jaki jest jej rok produkcji 2 ile ma koni 3 jaki ma v max 4 ile zanią chcesz 5 gdzie mieszkasz
TĄ nie tom :|
ninja444 napisał/a:nckPOL-mam pare o tom husqvarne : 1 jaki jest jej rok produkcji 2 ile ma koni 3 jaki ma v max 4 ile zanią chcesz 5 gdzie mieszkasz
TĘ nie tą :P
tedi90 napisał/a:ninja444 napisał/a:nckPOL-mam pare o tom husqvarne : 1 jaki jest jej rok produkcji 2 ile ma koni 3 jaki ma v max 4 ile zanią chcesz 5 gdzie mieszkasz
TĘ nie tą :P
OWĄ nie tę, tą :lol:
Siema jak co to mam do sprzedania Suzuki SMX 70/50. Kto jezdził na takim sprzecie wie że jest on niezawodny;D :P W giełdzie na forum jest wystawiony;))
1. 2005 rok . 2. wg danych CH Racing (specyfikacja podana na ich stronie) 14KM miały wyjeżdżając z fabryki + jakieś 1 do 1,5 konia dodało Leo 3. jadąc za moim autem 85km/h (przełożenie na przyśpieszenie - spod świateł moje 140KM do 50km/h musi się chwilę powiercić za nim :p ) 4. dzwoń i pytaj moto jest mojego brata 5. Olsztyn ale w razie potrzeby dysponuję busem co by ją dowieźć :)
140KM nieźle nieźle
Mam pytanie jeśli nie uda mi się sprowadzić rieju smx 50 pro to jaki motor mam wybrać z pośród wymienionach na początku pierwszej straony ? PROSZĘ O POMOC I SZYBKIE ODPOWIEDZI. Z GÓRY DZIĘKI
Jesli chcesz to mam akurat na sprzedaz Derbi Sende wersje DRD (najbogatsze wyposazenie). Link: [url]http://allegro.pl/item1195747640_derbi_senda_drd_2003_nie_yamaha_aprilia_suzuki.html[/url]
ja pier..olr ale fajnie po 2l vodki sie to czyta ta nie tom tom tom, garmin, zen szen, a idz pan w chuuuuuj, motorynka stella the best ide spac nara
ja pier..olr ale fajnie po 2l vodki sie to czyta ta nie tom tom tom, garmin, zen szen, a idz pan w chuuuuuj, motorynka stella the best ide spac nara
hehee sebek jesteś nie miły tomto romtom :P :lol:
kórwa madź co za gópki na tym forum karzdy jakeś błendy tó robi
sabek_d napisał/a:ja pier..olr ale fajnie po 2l vodki sie to czyta ta nie tom tom tom, garmin, zen szen, a idz pan w chuuuuuj, motorynka stella the best ide spac nara
hehee sebek jesteś nie miły tomto romtom :P :lol:
Przepraszam juz nie bede :lol: :lol: :lol:
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wimam mam 13 lat i chce sobie kupić supermoto 50 cc.Co wybrać.
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 79 zapytań