1

Temat: lekarz sportowy mazowieckie

Hej,
Niestety jak zwykle na ostatnią chwilę ... nie mam badań.
mr Karbowicz, u którego zawsze robiłem badania, od tego roku przyjmuje tylko porankami (10-12) co ni chuchu mi nie odpowiada (praca).
Znacie jakiegoś innego bezproblemowego lekarza na terenie Wawy i okolic?

pozdr,
--
LS

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

2

Odp: lekarz sportowy mazowieckie

Zadzwon do Materki w tej sprawie.
A jak nie, to dzis bylem w [url]http://www.vivamed.com.pl/[/url] i bez klopotow.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

3

lub medicus s.c. grzybowska 35 i chmielna 100, tel. 22 624 71 80 (chiba, tak google mówi), lekarz sportowy przyjmuje pn, śr, pt, musisz mieć tylko aktualne badania ob, morfologia, mocz

pozdrawiam,
Maciek

---
umiesz liczyć, licz na siebie

4

odnawiam temat.

jak się doczytałem na innych forach niestety już nie zrobimy badań u doktora Karbowicza, jeśli  ktoś zna jakiegoś innego lekarza to  proszę  o kontakt.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

5

ja w zeszłym roku robilem w przychodni IZIS na Targowej 44, dr.Bogdan Owczarczyk

nie wiem czy dalej tam przyjmuje ten gość ale jutro albo pojutrze bede tam dzwonił

Bondek a tak przy okazji wiadomo cos z pucharem lubelszczyzny 30-tego?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

6

puchar się  odbędzie zgodnie z planem. być może będą potrzebne badania i aktualna książeczka (w zeszłym roku nie było wymagane)
dzisiaj rozmawiałem z organizatorami. jak będzie coś więcej odświeżę temat OPL. na 1 rundzie czyli 30 na 100% nie będzie terenu. następnego dnia chyba ścigają się gokarty więc tor musi pozostać czysty.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

7

Panowie,a zna ktoś lekarza sportowego w okolicach jarocina,lub krotoszyna ?

8

Żeby nie tworzyć nowego postu pisze tu:) Mam takie pytanie,bo na pierwszą runde nie potrzebuje świstka od lekarza sportowego tylko od własnego zgadza się ? Tylko  że tu jest problem że on nie wie co ma mi wypisać i zwracam się o pomoc do was :)

9

michal_ela napisał/a:

Żeby nie tworzyć nowego postu pisze tu:) Mam takie pytanie,bo na pierwszą runde nie potrzebuje świstka od lekarza sportowego tylko od własnego zgadza się ? Tylko  że tu jest problem że on nie wie co ma mi wypisać i zwracam się o pomoc do was :)

Skąd to info że na pierwszą rundę nie potrzebujesz BADAŃ SPORTOWO-LEKARSKICH ??

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

10

też gdzieś to wyczytałęm ale dementuje trzeba mieć badania od lekarza sportowego

11 Ostatnio edytowany przez Ponczo (2011-05-11 17:13:04)

To kiedyś napisał Pan Jakub a mianowicie w 2009 r :P
"Ogólnie do pierwszych dwóch rund nie potrzebujesz badań lekarza sportowego wystarczy że przejdziesz się do swojego lekarza (1-szego kontaktu, czy innego rodzinnego) który wystawi Ci świstek że możesz brać udział i koniec. Potem jak załapiesz bakcyla udajesz się do jakiegoś dowolnego lekarza sportowego (u mnie w mieście musiałem mieć ze sobą wynik EKG i to wszystko) okazujesz wyniki robi wywiad i jakieś ogólne badania i na koniec dostajesz książeczkę sportową w której będziesz miał wbijane pieczątki ważne przez 6 miesięcy że jesteś zdatny do spożycia."

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

12

Ok dzieki za pomoc:) Czyli potrzeba się udać do lekarza sportowego.

13

Podtrzymuję ;-) Niech lekarz napisze "Zdolny do brania udziału w zawodach supermoto" i na dwie rundy przejdzie bez problemu, o ile nie przeczyta tego zaraz Pan Kałuża ;->>

jakubek