Jezeli jakies pytania co do husqvarny, moge chetnie pomoc :) takze zapraszam na gg 1881369
Sam stalem kiedys przed wyborem 125 w sm i co nieco wiem o konkretnych modelach(sam posiadam Huske)
Jezeli chodzi o mnie, moim marzeniem od zawsze byla Honda HM125 badz Tm SMR125 jednak w Polsce jeszcze sie z takimi nie spotkalem :) KTM zdecydowanie duzo wyzsza polka. Jednak trzeba sie zastanowic co jest dla Ciebie wazniejsze, czy moc, czy jednak zywotnosc silnika i spalanie. Nie ma sie co oszukiwac, KTM to juz mocno wysilony motor, wiec potrzebne sa czeste remonty, spalanie jest konkretne, za to moc zdecydowanie wieksza niz w innych. Z drugiej strony jest to wersja EXC czyli przerobka z enduro, biegi sa napewno krotsze. Co o yamahy, raczej spokojny motor bez zadnych fajerwerkow. Zdecydowanie bardziej ucywilizowany, bajery takie jak dozonik czy inne oczywiscie sa :)
Ja wybralem Husqvarne, bo jest to cos pomiedzy. Czuc ten surowy klimat supermoto, silnik jest mocny, jednak jego zywotnosc jest duzo wyzsza nic w KTM. Spalanie u mnie wynosi 6L przy dzidowaniu,takze uwazam to za dobry wynik :) Takze ze swojej strony polecam.
Swoja niunke zamierzam sprzedac, jednak chcialem pod koniec wakacji, chyba zeby znalazl sie klient,ktory bedzie o nia dbal to moze sprzedam wczesniej :)