Temat: Gostyn odwolany! Prima Aprilis
[url]http://www.supermoto.pl/2010/04/uwaga-przeniesiona-1-a-runda-sm-z-gostynia-do-przemysla/[/url]
PRIMA APRILIS! ;)
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Gostyn odwolany! Prima Aprilis
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://www.supermoto.pl/2010/04/uwaga-przeniesiona-1-a-runda-sm-z-gostynia-do-przemysla/[/url]
PRIMA APRILIS! ;)
potrafia zdolowac czlowieka
jakiego rodzaju jest nawierzchnia w przemyślu ? obawiam się że jest tam podobny problem jak w Radomiu co Crazy ?
jakiego rodzaju jest nawierzchnia w przemyślu ? obawiam się że jest tam podobny problem jak w Radomiu co Crazy ?
Gdzies czytalem, ze maja zrobic sekcje terenowa z kostek bauma cos na wzor Pleven. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, pewnie nie bedzie idealnych hopek ale za to powinni zdarzyc na czas.
Jezdzimy w Przemyslu 2 a czasem i 3 x w tygodniu i będziesz zadowolony bo asfalt jest specjalnie "gumowany" taką maszyną a nie tylko oponami z kartingów i samochodów jak można było zobaczyć w Koszalinie po drifterach
Widziałem na własne oczy też jak wygląda teren i robi wrażenie a ci co nie mają za dużo do czynienia z torem motocrossowym radzę zacząć już trenować :cool:
wreszcie bedą porzadne skoki dla facetów a nie panienek !!
mi się ta zmiana podoba w takim razie :)
wreszcie bedą porzadne skoki dla facetów a nie panienek !!
bardzo niedbale piszesz i trzeba poprawiac ;)
"wreszcie bedą porzadne skoki dla facetów na panienki !!"
Po prostu pięknie :D :D :mad: z 95km do Gostynia zrobiło mi się 480km do Przemyśla ..... także czarno widzę tą rundę dla siebie... na 80% pass :|
Zmieńcie proszę w "Wydarzeniach" Gostyń na Przemyśl żeby nie wprowadzał w błąd!
hacker33: słuszna uwaga zaraz to poprawimy
przynajmniej będę miał bliżej z Lublina więc jest szansa że tam wystartuję. a w ogóle kto jedzie?? jest jakiś transport wolny?? ja bym jechał z Lublina jak by co.
Ja chciałem jechać do Gostynia na 2 kółkach a teraz to już raczej nie :/
Dostałem własnie informację, ze w Przemyslu, chłopaki z moto Jastrząb, wylewają asfalt na hopach. Połowa toru jest już nagumowana, tak jak pisał Senso. Dzięki temu, nawet zwykle szosowe gumy będą trzymać jak slicki.
Dla tyc ktorzy chca pocwiczyc na sucho, to uklad tory ma byc miniatura tego z Pleven.
Będzie się działo!
Proszę Cię Crazyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;)
HAHAHAHAHA doba sciema nie jest zła , ja od rana dzisaj chodze z reką w gipsie , a wszyscy mi tylko pisza co sie stało , znowu lezałeś hahaha kurde ja niewiem 1 kwietnia wszyscy powinni byc na takie sciemy przygotowani , a tu wierza haha wystarczy napisac o zmianie toru lub wstawic zdjecie przeswietlenia z przed lat haha. :lol:
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Gostyn odwolany! Prima Aprilis
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 72 zapytań