Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Nic mu nie będzie :D Jeszcze wczoraj chłopak z wrażenia pogubił gadżety z sakwy i jezdziliśmy po Jedności Narodowej i szukaliśmy :P
Daj znać co tam lekarz powiedział.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nic mu nie będzie :D Jeszcze wczoraj chłopak z wrażenia pogubił gadżety z sakwy i jezdziliśmy po Jedności Narodowej i szukaliśmy :P
Daj znać co tam lekarz powiedział.
My z husajkiem mamy zamiar się przesmrodzić dzisiaj po 18 do lasku na rędzinie, someone else? :)
dobrze polatane dzisiaj, kto sie kisił w domu niech żałuje.
dokładnie, dolina rozpudy przeorana :D
panowie latać nie chcecie to może chociaż raz najebali byśmy się razem co? :)proponuje przyszły piątek lub sobotę
Ja chetnie. Dzis i jutro w sumie tez, czemu az za tydzien? A jutro ktos jezdzi? Ja juz moge.. pzdr
no ja też mogę dzisiaj polatać
Ja bd dzisiaj latac jak cos to dzwonic
po 14
a gdzie sie spotykacie?
Pozdrawiam
pepto ul. Sołtysowicka 62a o 16:00 jak coś to dzwoń 602 820 818
dzisiaj bylo tak
[url]http://www.youtube.com/watch?v=RQ-x1COEgwY&feature=youtu.be[/url]
panowie latać nie chcecie to może chociaż raz najebali byśmy się razem co? :)proponuje przyszły piątek lub sobotę
to jak będzie? w przyszły weekend ma padać podobno to by się nawet dobrze składało :D
piatek odpada, ale sobota chetnie. a jutro na 100% rakietowa. ktos z was bedzie?
MajkiWroc napisał/a:panowie latać nie chcecie to może chociaż raz najebali byśmy się razem co? :)proponuje przyszły piątek lub sobotę
to jak będzie? w przyszły weekend ma padać podobno to by się nawet dobrze składało :D
ja wstępnie się piszę ;)
MajkiWroc napisał/a:MajkiWroc napisał/a:panowie latać nie chcecie to może chociaż raz najebali byśmy się razem co? :)proponuje przyszły piątek lub sobotę
ja wstępnie się piszę ;)
na picie czy na palenie? ;)
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 67 zapytań