Odp: JAk przygotować motocykl
reasumując muszę zrobić pojemniczek na zlewki z chłodnicy oleju i przelewu paliwa z gaźnika a i takie pytanie jest wymagany jakiś płyn w chłodnicy który wszystkich obowiązuje
plyn jak plyn zwyczajny
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » JAk przygotować motocykl
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
reasumując muszę zrobić pojemniczek na zlewki z chłodnicy oleju i przelewu paliwa z gaźnika a i takie pytanie jest wymagany jakiś płyn w chłodnicy który wszystkich obowiązuje
plyn jak plyn zwyczajny
Ponczo napisał/a:reasumując muszę zrobić pojemniczek na zlewki z chłodnicy oleju i przelewu paliwa z gaźnika a i takie pytanie jest wymagany jakiś płyn w chłodnicy który wszystkich obowiązuje
plyn jak plyn zwyczajny
Na nie których zawodach karzą wlewać wodę do układu chłodzącego pytam ponieważ chciał bym wiedzieć.
I jeszcze jak zadrutować korek oleju ?
Na nie których zawodach karzą wlewać wodę do układu chłodzącego pytam ponieważ chciał bym wiedzieć.
Wiercisz i przeciągasz drucik, potem mocujesz do czegoś wystającego w moto (rama, silnik, etc)
Ponczo napisał/a:Na nie których zawodach karzą wlewać wodę do układu chłodzącego pytam ponieważ chciał bym wiedzieć.
Wiercisz i przeciągasz drucik, potem mocujesz do czegoś wystającego w moto (rama, silnik, etc)
zadrutowania korka ma na celu to żeby go nie zgubić ?
Sm ale dt 125x Pełna seria
Trochę Cie ściągnę na ziemię, przynajmniej na chwile zebyś wiedział co sie na niej dzieje.
Więc tak, koszty: Kombi albo dobre ciuchy, homologowany kask i buty.
Czy kiedykolwiek byłeś na torze? I jak oceniasz swoje umiejętności?
Podobną a nawet taką samą sytuację i plany miałem w zeszłym roku bo tez chciałem startować 125tką, ale jak wjechałem na tor pierwszy raz to stwierdziłem ze nie potrafię sie poruszać po tego typu obiekcie i przełożyłem swoje startowe plany na nieokreśloną przyszłość. Wiec radze Ci dogadać sie z kimś kto jeździ na takie treningi np. do Radomia, albo jak będą treningi w Warszawie to zapraszamy i zobaczysz jak to wygląda. :)
SnowMoto napisał/a:Ponczo napisał/a:Na nie których zawodach karzą wlewać wodę do układu chłodzącego pytam ponieważ chciał bym wiedzieć.
możne myśleli ze jakiś napaleniec będzie chciał w czasie jazdy go palcami u nóg odkręcać czy coś ale to zostawiam bez komentarza...
jakie masz doświadczenie? ile jeździsz na tej DT?
a o wodzie w chłodnicy na zawodach nie słyszałem...
Jestem na 99% pewien, ze Ponczo byl na Bemowie podczas jednego z treningow w charakterze widza :) Co do treningow w Radomiu:
1. Wniosek o przyjecie do klubu do klubu (55 + 10 PLN)
2. podanie o przyjecie do sekcji SM - raz na miesiac rozpatruje zarzad
Trzeba to zrobic osobiscie. Treningi w poniedzialki w godzinach popoludniowych
Ponczo napisał/a:SnowMoto napisał/a:Wiercisz i przeciągasz drucik, potem mocujesz do czegoś wystającego w moto (rama, silnik, etc)
możne myśleli ze jakiś napaleniec będzie chciał w czasie jazdy go palcami u nóg odkręcać czy coś ale to zostawiam bez komentarza...
to tak na tej dt to jest mój pierwszy rok gleba też już była . jak oceniam swoje umiejętności na dobre jeżdżę już na sm 5 lat wcześniej były inne sprzęty w terenie daję sobie dobrze rade sądzę po tym że na torze crossowym dawałem rade moją 50ccm za yz 125 nie odjeżdżał mi za mocno Na Bemowie byłem na treningach patrzyłem ale nie uczestniczyłem dużo wprawy nabrałem w jeździe mieszkam niedaleko poligonu tam też czasem wpadam slajdy na moto też już nawet dobrze umiem. Więc oceniam się na dobrze ale to określą znawcy jak zobaczą :)
.
to tak na tej dt to jest mój pierwszy rok gleba też już była . jak oceniam swoje umiejętności na dobre jeżdżę już na sm 5 lat wcześniej były inne sprzęty w terenie daję sobie dobrze rade sądzę po tym że na torze crossowym dawałem rade moją 50ccm za yz 125 nie odjeżdżał mi za mocno Na Bemowie byłem na treningach patrzyłem ale nie uczestniczyłem dużo wprawy nabrałem w jeździe mieszkam niedaleko poligonu tam też czasem wpadam slajdy na moto też już nawet dobrze umiem. Więc oceniam się na dobrze ale to określą znawcy jak zobaczą :)
5 lat na SM to sporo.. życzę powodzenia i do zobaczenia na torze :cool:
woda powinna być ale nie jestem pewien czy tego przestrzegają...
Jestem na 99% pewien, ze Ponczo byl na Bemowie podczas jednego z treningow w charakterze widza :) Co do treningow w Radomiu:
2. podanie o przyjecie do sekcji SM - raz na miesiac rozpatruje zarzad
w pkt. 2 O ile dobrze rozumiem, przyjmują co miesiąc nowych?
ziomalqs napisał/a:Ponczo napisał/a:zadrutowania korka ma na celu to żeby go nie zgubić ?
to możesz spróbować ;) a mogę spytać o wiek?
PeKaWu napisał/a:Jestem na 99% pewien, ze Ponczo byl na Bemowie podczas jednego z treningow w charakterze widza :) Co do treningow w Radomiu:
2. podanie o przyjecie do sekcji SM - raz na miesiac rozpatruje zarzadw pkt. 2 O ile dobrze rozumiem, przyjmują co miesiąc nowych?
Ponczo napisał/a:ziomalqs napisał/a:możne myśleli ze jakiś napaleniec będzie chciał w czasie jazdy go palcami u nóg odkręcać czy coś ale to zostawiam bez komentarza...
w lipcu będzie 18 :) 92 rocznik jak co
ziomalqs napisał/a:PeKaWu napisał/a:Jestem na 99% pewien, ze Ponczo byl na Bemowie podczas jednego z treningow w charakterze widza :) Co do treningow w Radomiu:
2. podanie o przyjecie do sekcji SM - raz na miesiac rozpatruje zarzadw pkt. 2 O ile dobrze rozumiem, przyjmują co miesiąc nowych?
Ponczo napisał/a:to tak na tej dt to jest mój pierwszy rok gleba też już była . jak oceniam swoje umiejętności na dobre jeżdżę już na sm 5 lat wcześniej były inne sprzęty w terenie daję sobie dobrze rade sądzę po tym że na torze crossowym dawałem rade moją 50ccm za yz 125 nie odjeżdżał mi za mocno Na Bemowie byłem na treningach patrzyłem ale nie uczestniczyłem dużo wprawy nabrałem w jeździe mieszkam niedaleko poligonu tam też czasem wpadam slajdy na moto też już nawet dobrze umiem. Więc oceniam się na dobrze ale to określą znawcy jak zobaczą :)
w lipcu będzie 18 :) 92 rocznik jak co
panie prawko w tym roku zdajesz i przesiadka :cool:
w pkt. 2 O ile dobrze rozumiem, przyjmują co miesiąc nowych?
Tak wynika z tego co sie dowiedzialem.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » JAk przygotować motocykl
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 75 zapytań