Odp: Pokaż swój pojazd
Zaskakujaca dezycja Raku. Najpierw 525, potem triall a teraz 660? To jakby krok w druga strone :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 93 94 95 96 97 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zaskakujaca dezycja Raku. Najpierw 525, potem triall a teraz 660? To jakby krok w druga strone :)
uncatchble napisał/a:Takie 660 smc nie jest za ciężkie do SM ? Nie wyobrażam sobie jazdy taką krową w jakimś lekkim błocie.
Kurr... faktycznie nie przemyślałem tego, i co ja teraz biedny zrobie?Lekkie błoto odpada, będe musiał się od razu pchać w cięzkie.
Dla mnie możesz nim nawet po rzece pływać.
Kat po założeniu kilku gratów i plastików z nowymi okleinami - jakość zdjęć nie najlepsza (robione telefonem na szybko)
O JA PIERDOLE WYMIATACZ
hu hu ha zima zla ... a tu mgla :crazy:
SIEMA, jak się nazywają takie opony, chciałbym takie zakupić, oriętujecie się w cenie? może ktoś ma na sprzedaż albo barter
Tył to Dunlop Sport Mutant.
Ja będę miał chyba już w tym tygodniu nówke leżakowaną Pirelli MT 60 Super Corsa.
taka jak tu [url]http://www.netcar.pl/opony/motocyklowe/enduro/pirelli+mt+60+rs+corsa+160+60r17+69v+tl,,0,5-0,115527394,szi.html[/url]
Jak zainteresowany - PW :)
dzięki za info
O JA PIERDOLE WYMIATACZ
Do wiosny jeszcze trochę się zmieni - liczę że na lepsze :)
Ja tak kocham motory że chciał bym wszystkiego rodzaju :) Wyczyna chcę w offroad bo to niezbędne jest, a na ulice wystarczy mi 660 (tak myślę) jak mi nie podejdzie to jeszcze musze xr 650 spróbować, trafił się ktm w dobrej cenie to kupiłem jak by była ciekawa xr'a to bym wziął.Ogólnie offroad mnie ciągnie fest, a że z SM nie mogę zrezygnować to nie chciałem wydawać dużo kasy, wyczyn jest spoko ale jak masz blisko tor, a do codziennej jazdy szkoda.Przykładowo moto PRELUDA piękne ale szkoda by mi było nim jeździć w pokoju by stał a nie o to chodzi w SM ;)
PRELUDE2000 napisał/a:Kat po założeniu kilku gratów i plastików z nowymi okleinami - jakość zdjęć nie najlepsza (robione telefonem na szybko)
O JA PIERDOLE WYMIATACZ
Chętnie obejrzałbym Twojego wymiatacza, tyle, że nie działają zdjęcia. :(
Przykładowo moto PRELUDA piękne ale szkoda by mi było nim jeździć w pokoju by stał a nie o to chodzi w SM ;)
raku bez przesady, moto jest po to by zapierdalać - a że lubię jak jeszcze jak fajnie wygląda to super.
elegancka koza Prelude!
ehh przytuliłby chociaż zwykłą smc
wcinek napisał/a:hu hu ha zima zla ... a tu mgla :crazy:
SIEMA, jak się nazywają takie opony, chciałbym takie zakupić, oriętujecie się w cenie? może ktoś ma na sprzedaż albo barter
to sa tyl michelin wet-supermoto a przod bridgestone wet ze sporta a nie mutanty :P
A wiec udalo sie, motor juz u mnie. wstawiam zdjecie :) Motor potrzebuje kilku dodatkow ale wszystko w swoim czasie
[url=http://www.tinypic.pl/2ke4ryw13f58][/url]
A wiec udalo sie, motor juz u mnie. wstawiam zdjecie :) Motor potrzebuje kilku dodatkow ale wszystko w swoim czasie
Nie widze zdjęcia.
kwkm sorry , klopoty techniczne, ale juz powinno byc ok.
Pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 … 93 94 95 96 97 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 54 zapytań