Odp: Pokaż swój pojazd
to moim zdaniem warto to mieć, czasami umiejętności to za mało
przod jak najbardziej. Tył mnie strasznie irytuje :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 324 325 326 327 328 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to moim zdaniem warto to mieć, czasami umiejętności to za mało
Sam kleiłeś te naklejki na felgi? Masz jakiś skuteczny patent na to?
Husqa 701SM MY2017, na przelocie Akrapa (z airboxem i softem), crashe R&G, ABS out, funbike/trainingbike/streetfighter ;)
[url]https://www.instagram.com/p/BxDD0rtolfU/?utm_source=ig_web_copy_link[/url]
Ogarnij ten ogon ;)
Ogarnij ten ogon ;)
Leniwy się zrobiłem w ostatnim czasie ;) . Najpierw te felgi trzeba okleić a potem będę tutaj coś kombinował (lusterka też bym chciał dopasować jakieś zgrabniejsze)
Koso napisał/a:to moim zdaniem warto to mieć, czasami umiejętności to za mało
No to go odłącz.
shonek napisał/a:Sam kleiłeś te naklejki na felgi? Masz jakiś skuteczny patent na to?
O ile pamiętam to jest fabrycznie zrobione, trzeba za to extra dopłacić u dealera.
fistach napisał/a:Koso napisał/a:to moim zdaniem warto to mieć, czasami umiejętności to za mało
No to go odłącz.
dongla musze kupic, ktory deaktywuje.
Sikor#44 napisał/a:shonek napisał/a:Sam kleiłeś te naklejki na felgi? Masz jakiś skuteczny patent na to?
O ile pamiętam to jest fabrycznie zrobione, trzeba za to extra dopłacić u dealera.
Myslalem ze tylko ja zjebalem te naklejki na dzien dobry. :P Masakra ladnie nakleic. Dostalem w zestawie do moto.
a kupiłeś gotowe jakieś czy dorabiałeś? Chce też takie coś sobie machnąć :)
te naklejki normalnie idą z motocyklem do dilera tylko producent ich nie nakleja - deleguje to na dilera a oni umywają ręcę bo sami twierdzą, że łatwo spartaczyć tą robotę (potwiedził to mój diler i 2 innych z kraju, a naklejki mam luzem w teczce). jedyne co mi przychodzi do głowy to kupić sobie kilka arkuszy okleiny, odrysować sobie ten wzór i ćwiczyć ;) . w ruchu wygląda kozak, tym bardziej z którymś kołem w powietrzu lub przy paleniu lacza :)
co do ABS - tak, trzeba założyć "dongla" - u mnie własnie to jest dołożone
a kupiłeś gotowe jakieś czy dorabiałeś? Chce też takie coś sobie machnąć :)
ORI nalepy z salonu wraz z książką serwisową itp.
nie wiesz moze z czego ten dongiel jest skonstruowany? zwykle rezystory czy cos wiecej.
Sikor#44 napisał/a:co do ABS - tak, trzeba założyć "dongla" - u mnie własnie to jest dołożone
nie wiesz moze z czego ten dongiel jest skonstruowany? zwykle rezystory czy cos wiecej.
Nie wiem, zamawiałem z OEM akcesoriów po prostu
te naklejki normalnie idą z motocyklem do dilera tylko producent ich nie nakleja - deleguje to na dilera a oni umywają ręcę bo sami twierdzą, że łatwo spartaczyć tą robotę (potwiedził to mój diler i 2 innych z kraju, a naklejki mam luzem w teczce). jedyne co mi przychodzi do głowy to kupić sobie kilka arkuszy okleiny, odrysować sobie ten wzór i ćwiczyć ;) . w ruchu wygląda kozak, tym bardziej z którymś kołem w powietrzu lub przy paleniu lacza :)
w ten sposób powinno pyknąć [url]https://www.youtube.com/watch?v=NXRIJRdY1ZY[/url]
Strony Poprzednia 1 … 324 325 326 327 328 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.073 sekund, wykonano 48 zapytań