Odp: Pokaż swój pojazd
Właśnie pasują :P zgrywają się z resztą czerwonych detali
Były : XT125, CRM85, MX125, TE250, YZ450F, XTX660, DRZ400SM, SHIVER750 MT07
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 313 314 315 316 317 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Właśnie pasują :P zgrywają się z resztą czerwonych detali
Dzisiaj wreszcie znalazłem chwilę by sfinalizować transakcję. :)
EXC 350, MY 2016. Trochę poobijane ale mechanicznie zdrowe. Kolega stawiał na nim swoje pierwsze kroki w enduro.
Najważniejsze, że z pewnych rąk więc nie powinno być niespodzianek.
Od razu poszło na szybki serwis - zaworki, uszczelniacze w lagach itp. pierdoły.
Jutro jadę po małe koła - jestem umówiony z jakimś typem ale on nie do końca ogarnia co ma i nie potrafił mi powiedzieć jakie są grubości osi. Podobno koła latały w EXC 2004 więc teoretycznie już gruba ośka. Zobaczymy, mam nadzieję będą pasować...
No i już na małych kółkach...
Pozostaje jeszcze kilka rzeczy do ogarnięcia i dopracowania ale już bliżej niż dalej.
Wciąż czekam na handbary i krótki błotnik supermoto (zamówiłem od Husqi FS). Muszę jeszcze poprosić kogoś o pomoc i solidnie odpowietrzyć przedni hebel i tym podobne pierdoły... ;)
Pewnie będziesz potrzebował krótszą nóżkę boczną.
będziesz potrzebował ją zdemontować w ogóle:P
Gierwi - nóżki nie będę zmieniał. Tak czy siak używam koziołka a zawsze gdzieś można oprzeć jak nie ma go pod ręką... ;)
Maćko co masz na myśli?
Prezentuje się świetnie ale nie ukrywam, że moja uwagę zwróciła bardziej zawartość garażu :) piękna fura!
O fest faktycznie furmanka
Kolega niby przypadkiem zapomniał garaż zamknąć ;) ale w sumie jest się czym chwalić :)
Zdjęcia robiłem od razu po dzisiejszym dłubaniu a że garaż mam nie wielki to gdy jest pogoda dłubię przed nim...
Ot i cała historia.
A ten kat to zapier**la czy nie zapier**ala? Swoje ważysz, dlatego pytam. Fajny :)
Maćko co masz na myśli?
Żebyś ją krótko mówiąc wyjebał w kosmos :-)
Spidi napisał/a:Maćko co masz na myśli?
Żebyś ją krótko mówiąc wyjebał w kosmos :-)
Teraz „poniał”! :))))
Shonek - KajTek napewno zapierdala o ile kierownik nie wymięknie na robocie. ;)
350tka ma górę nie dużo słabszą niż 450. Bardziej odczuwalny jest zdecydowanie słabszy dół i środek.
Także jak coś będzie nie halo to wina będzie wyłącznie moja a nie pomarańczy... ;)
W tej chwili ważę jakieś 91-92kg „netto” i jestem naprawdę w bardzo dobrej fizycznej formie (w zasadzie w życiowej formie) ale jestem wysoki więc trudno będzie z tego dużo zbić nawet gdybym chciał.
Suczka na wybiegu
[url]https://zapodaj.net/505e10c91f0d6.jpg.html[/url]
Ładnie wyszło. Z tyłu już przerysowany boczek? ;)
Strony Poprzednia 1 … 313 314 315 316 317 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 38 zapytań