Odp: Pokaż swój pojazd
Fajna koza, gdyby nie ta rama jak z armatury dla precli;P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 194 195 196 197 198 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fajna koza, gdyby nie ta rama jak z armatury dla precli;P
Po 10h jazdy w ciasnym busie, nieprzespanej nocy i długich poszukiwaniach, dziś w południe zawitała wreszcie do garażu nowa maszyna :D SX z 09r., po pierwszej przejażdżce i przesiadce z DT50 stwierdzam że jest dzik. Co do planów kilka jest, ale póki co trzeba zdać egzamin i załatwić wszystkie formalności.
[url=http://picturepush.com/public/13191389][/url]
Napisz potem wiecej info na pw o tej apce jak chodzi itd. Sam o takiej mysle na zime :)
Po 10h jazdy w ciasnym busie, nieprzespanej nocy i długich poszukiwaniach, dziś w południe zawitała wreszcie do garażu nowa maszyna :D SX z 09r., po pierwszej przejażdżce i przesiadce z DT50 stwierdzam że jest dzik. Co do planów kilka jest, ale póki co trzeba zdać egzamin i załatwić wszystkie formalności.
[url=http://picturepush.com/public/13191389][/url]
Miałem taką samą
Poszła moze z 2 tygodnie temu :/
WR po zimie przeszła gruntowną transformację i oto efekt :)
[url=http://www.fotosik.pl]
[/url]
bardzo ładnie wygląda na tych kołach, lepiej niż moje (ale GS) :)
I/JG53_Pogo skoro te są brzydkie to pokaż swoje :)
Polatane :)
Jedna miłość- KTMkolega z klubu idzie do przodu jak zły!!! mimo że ma trochę utrudnione zadanie daje sobie świetnie radę :)
O w morde jeża odgrzewam kotleta ale dopiero teraz to zobaczyłem :D Szacun dla kolegi :) Jak sie 150"tka sprawuje ? W gazecie jakiejś czytałem że bardziej opłaca się kupować 125 bo 150 nie ma pazura, ale dziwne że większa poj. a tak pisali..
Dukers, z tego co pamiętam, to 150 zrobiła boom. Z tego co ja czytałem to 150 jest podobne do 125 tylko z trochę lepszym dołem. Jak widać opinie są różne.
Dukers, z tego co pamiętam, to 150 zrobiła boom. Z tego co ja czytałem to 150 jest podobne do 125 tylko z trochę lepszym dołem. Jak widać opinie są różne.
No właśnie nie pamiętam co to za gazeta była ale pisali że lepiej kupić 125 niż 150"Tkę no ale wątpiłem w to bo jak może być coś słabsze od czegoś co ma mniejszą pojemność... Opinie różne i plotki różne jak i plotki o tych mocach w KTM bo oficjalnie na necie jeszcze nie znalazłem takich informacji a na ktm.com też nie podają :)
Co jak co, ploty nie ploty. Jak ktoś umie jeździć to i na 125 ogra typa na 350 :D Graty z sprzęta pomarańczowa siła wre ;)
Bierz 150, bo jest megaaaa !!
W kacie siedzi jeszcze dyfuzor dep'a i jest taka awantura jak siemasz
Dół ma mega kozacki, prawie jak ćwiara w czteropaku. Łapałem się z rm'ką 125 i wąchała cały czas spaliny.
A co do mocy to jak otworzy się zawór to upierdala łapy :)
Sx 144 w 2007 miał słaby dół, bo były to pierwsze sztuki, ale od 2008 już wszystko było ok..
Najlepiej by było jakby ta 150 była z 12 bo od 12 dopiero zaczęli robić setki na kiwaczce.
Jedyna kaszanka to tłoki: Vertex(seryjnie wsadzają te tłoki) ma sel A i B, a Wossner robi jeszcze sel C ale na 1 pierścieniu.
Można ściągnąć jeszcze z Włoch tłoczek za ok 600 zł ( Vertex sel. D )
Co do Wossnera to za kilka dni będę mógł coś powiedzieć więcej, bo na Vertexie sel B który miał 9 mtg urwało mi świecę i zmieliło wszytko...
Cyl już po honowaniu na sel C i czekam tylko na uszczelki..
W końcu powoli przerabiam kata.
Wkrótce większy hebel, nowe gumy. W przyszłości całkowita zmiana wyglądu :)
Elegancki :)
Zajebisty sprzęt :O Nic nie nawydziwiane - dla mnie cudo *__*
A tak btw., stojak na pole zabierasz :) ?
W końcu powoli przerabiam kata.
Wkrótce większy hebel, nowe gumy. W przyszłości całkowita zmiana wyglądu :)
Fajne koła... ;)
Hah, ta koła od kolegi wyżej.
Baterie byś se kupił i nóżkę odemnie zabierz do naspawania tego co brakuje, a nie koła zakładasz. :P
Strony Poprzednia 1 … 194 195 196 197 198 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 49 zapytań