Odp: Pokaż swój pojazd
Co to za termo i licznik ? jak podłączone ?
też jestem właśnie ciekaw , napisz o tym coś więcej
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 179 180 181 182 183 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
też jestem właśnie ciekaw , napisz o tym coś więcej
To jest wskaznik temperatury oleju zakupuony pewno na alledrogo . A wkrecony jest w korek oleju w ramie ?
Termometr nie wiem jakiej firmy, kupiony od jednego z uzytkownikow, oczywiście wkrecany zamiast bagnecika w rame. A licznik to jeden z tańszych modeli sigmy rowerowy. Kabelek puszczony po przewidzieć hamulcowym. Robi robote. Jedyny minus to brak podswietlenia.
Co najważniejsze liczniki sigmy są wyskalowane do 200km/h i mozna wpisać dokładny obwód koła w milimetrach.
Miał być bezprzewodowy ale podobno cewka zaplonowya w motocyklu zakłóca jego odczyt i wariuje.
Huska dostała nowe wężyki przelewowe i puszkę na zlewki ;)
Ahhh to zdj jest piękne i husqa :D
kubak2133 napisał/a:Co to za termo i licznik ? jak podłączone ?
Termometr nie wiem jakiej firmy, kupiony od jednego z uzytkownikow, oczywiście wkrecany zamiast bagnecika w rame. A licznik to jeden z tańszych modeli sigmy rowerowy. Kabelek puszczony po przewidzieć hamulcowym. Robi robote. Jedyny minus to brak podswietlenia.
Co najważniejsze liczniki sigmy są wyskalowane do 200km/h i mozna wpisać dokładny obwód koła w milimetrach.
Miał być bezprzewodowy ale podobno cewka zaplonowya w motocyklu zakłóca jego odczyt i wariuje.
jak w bagnecik jak widzę ,że masz go przy kierownicy ;p
bo XR ma bagnet do spr oleju w ramie pod kierownicą ;)
aaaa kurde to wygodne i praktyczne...że też ja tak nie mam :( hehe
Świnia zyskała stelaż do pionów (już jest czerwony). Nawet trochę poszurał po asfalcie. Dziś zdjęty bo trzeba go trochę poprawić i dodać mocowanie do pegów.
Po co Ci te kółka z boku stelaża?
śledziu napisał/a:Świnia zyskała stelaż do pionów (już jest czerwony). Nawet trochę poszurał po asfalcie. Dziś zdjęty bo trzeba go trochę poprawić i dodać mocowanie do pegów.
Pewnie po to żeby stelaż się nie rysował albo jest taki kozak że jeździ w takiej pozycji jak na fotce jest moto :D
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/694/93171441.jpg/][/url]
Moto nie moje, spotkałem je na beskidzkim rozpoczęciu sezonu. Piękny kat 640 LC4 2005 z przebiegiem 6400 km.
Bardzo sympatyczny gość, z tego co wiem nie używa naszego 4um, a szkoda !
śledziu napisał/a:Świnia zyskała stelaż do pionów (już jest czerwony). Nawet trochę poszurał po asfalcie. Dziś zdjęty bo trzeba go trochę poprawić i dodać mocowanie do pegów.
Głownie po to by była jakaś mała amortyzacja przy uderzeniu w asfalt. Wbrew pozorom dla ochrony spawów ma to spore znaczenie.
Przy okazji stelaz nie straszy zeszlifowanym zelaztwem.
Sam robiłeś sobie stelaż?
śledziu
Gdzie dorwałeś te lusterka?
śledziu
Gdzie dorwałeś te lusterka?
no właśnie coś ucichło na temat tych lusterek ostatnio nie ? nikt ich nie ma czy jak ?
Strony Poprzednia 1 … 179 180 181 182 183 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 44 zapytań