1,831

Odp: Pokaż swój pojazd

Powiało grozą :D Jak ktoś ma siano we łbie to na 50 się zabija, a jak ktoś ma poukładane to i na litrze sobie poradzi, będzie mu ciężej niż na małej pojemności, ale jak tak chce to jego wybór. Świetny sprzęt, mam nadzieje go zobaczyć na motomarzannie w Pile, bo zawsze duka chciałem z bliska trochę pomacać, a to u nas egzotyk :D

1,832

jak na 525 problemów nie miałem a 3 lata 525 upalałem, to na cięższym wiekszym no ale troszke mocniejszym SD chyba dam rade i sie "nie zabije" -.-

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

1,833

Zejdźcie z kolegi, nie przesiada się przecież z chińskiego skuterka. SD zajebiste i gratuluję wyboru, gdybym miał mieć co innego niż SM to zdecydowanie 990.

http://bikepics.com/members/rr666/
XF650 -> LC4 SM+E -> Z1000 -> EXC400 E+SM -> Transalp 600 '96 (jeszcze kiedyś SM kupię!)

1,834

Jeden który dobrze mowi ;)

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

1,835

SOLD :( :(
bede za toba tesknil ZDZIRO

http://i48.tinypic.com/jugw1g.jpg

1,836

Co następne ? ;)

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

1,837

Nieznaju jest kilka planow
Torowka na droge :-D

1,838

Co tam za okleinę miałeś?

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

1,839

patryk1533 napisał/a:
tabul napisał/a:

oby następnego małolata nie zbierali z ulic...

jakies aluzje do mnie czy moze zazdrość...?

nie znam Cię, nie wiem jak jeździsz... po prostu już kilka razy tu przeczytałem o czyjejś śmierci... sam zrezygnowałem ze ścigacza, bo bardzo bardzo kusi i kilka razy nie z własnej winy ledwo mi się udało, dlatego napisałem co napisałem. I pamiętaj jak dorobisz się czegoś sam to może i będę zazdrościł, a teraz ciesz się że "Cię" stać dzięki Twoim rodzicom...

1,840

Koso napisał/a:

wszystkiego trzeba spróbować w życiu kolego Tabul, a pozatym nie trzeba latać czymś mocnym, skuterami i rowerami też giną ludzie.

zgadzam się, ale do wielu rzeczy trzeba dojrzeć, nie znam Patryka więc nie mam pojęcia czy dojrzał już do takiego moto...

1,841

subek napisał/a:

Co tam za okleinę miałeś?

Oklejki byly robione na zamowienie tu w uk

1,842

wcinek napisał/a:

Torowka na droge :-D

Też mam takie coś w planach :D

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

1,843

tabul napisał/a:
patryk1533 napisał/a:
tabul napisał/a:

oby następnego małolata nie zbierali z ulic...

jakies aluzje do mnie czy moze zazdrość...?

nie znam Cię, nie wiem jak jeździsz... po prostu już kilka razy tu przeczytałem o czyjejś śmierci... sam zrezygnowałem ze ścigacza, bo bardzo bardzo kusi i kilka razy nie z własnej winy ledwo mi się udało, dlatego napisałem co napisałem. I pamiętaj jak dorobisz się czegoś sam to może i będę zazdrościł, a teraz ciesz się że "Cię" stać dzięki Twoim rodzicom...

koleżko to są moje zarobione pieniądze wiec nie pier.dol mi tu ze rodzice. Nie znasz mnie. nie wiesz kim jestem to po co piszesz tak ? Duke to nie jest ścigacz to nie jest rzędówka której nie znosze. poza tym jezdziłem wczesniej 525 wiec mam chyba jakies tam pojecie to duzej mocy i opanowaniu motocykla. jeżdze od 14 roku życia na sprzętach wiec tez mam jakies tam doświadczenie...

BYŁY:

1,844 Ostatnio edytowany przez tabul (2013-02-24 21:31:35)

po pierwsze nie jestem twoim kolezka, po drugie na pewno w tym kraju kazdego "malolata"stac na kupno moto za 20tysi bez pomocy, po trzecie w sumie bez sensu napisalem co napisalem bo w dupie to mam czy sie zabijesz czy nie, poprostu nie lubie takich niusow w sezonie.

1,845

Jak juz powiedziałem nie znasz mnie, nie wiesz co robie, nic o mnie nie wiesz to po co dyskutujesz ze mna ?

BYŁY: