Odp: Panie za tyle to dobre auto by kupił
w sobote ma na nowo padać śnieg :( , a ja już nie moge wytrzymać :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Panie za tyle to dobre auto by kupił
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w sobote ma na nowo padać śnieg :( , a ja już nie moge wytrzymać :)
chyba każdy z nas ma tak samo: Wstaje rano, patrze na termometr za oknem - dupa, trzeba jeszcze poczekać...
e tam, i po śniegu się da :D Swoją drogą, co do atmosfery, z tego samego powodu zarejestrowałem się właśnie tutaj ;) . Witam więc
Pojeździłem sobie. Bardzo przyjemnie jest wrócić do podstaw. Jeden cylinder, kranik paliwa z rezerwą, ssanie, "tur, tur, tur" z rury. Wszystko jak za starych, dobrych czasów, kiedy motory to były motory, a nie ścigi. Tylko jak do jasnej cholery ustawić zegarek w tym strasznym komputerze zastępującym zegary?
Pojeździłem sobie. Bardzo przyjemnie jest wrócić do podstaw. Jeden cylinder, kranik paliwa z rezerwą, ssanie, "tur, tur, tur" z rury. Wszystko jak za starych, dobrych czasów, kiedy motory to były motory, a nie ścigi. Tylko jak do jasnej cholery ustawić zegarek w tym strasznym komputerze zastępującym zegary?
hehe i to jest najlepsze :D
Ja mam zawsze w plecaku tylko jedną stronę wydrukowaną z instrukcji obsługi - rozdział jak ustawić zegar w DRZ :P
Ja będę jeździć na czasie zimowym :P
Ja będę jeździć na czasie zimowym :P
Tu nie chodzi tyle o czas zimowy co każdorazowe odpięcie akumulatora.
hehe i to jest najlepsze :D Ja mam zawsze w plecaku tylko jedną stronę wydrukowaną z instrukcji obsługi - rozdział jak ustawić zegar w DRZ :P
Kolego sympatyczny, a skanera w plecaku nie masz, żeby tę stronę skopiować i podrzucić? Będę wdzięczny.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Panie za tyle to dobre auto by kupił
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 85 zapytań