Temat: Sprzedam kółka SM do DRZty
[url]http://allegro.pl/item850966749_kola_supermoto_drz_wr.html[/url]
Triumph Speed Triple 2010 SE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam kółka SM do DRZty
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/item850966749_kola_supermoto_drz_wr.html[/url]
Brzozrider mam do Ciebie pytanie masz może gdzieś zamieszczone zdjęcia tej DRZ-ty?
Chciałbym zobaczyć na jakimś zdjęciu dokładnie Twoją karbonową osłonę dekla sprzęgła - bo wygląda naprawdę świetnie!
Brzozrider mam do Ciebie pytanie masz może gdzieś zamieszczone zdjęcia tej DRZ-ty?
Chciałbym zobaczyć na jakimś zdjęciu dokładnie Twoją karbonową osłonę dekla sprzęgła - bo wygląda naprawdę świetnie!
[url]http://allegro.pl/item829446969_suzuki_drz_400e_supermoto.html[/url]
popatrza sobie na którejś fotce jest to dobrze objęte
hehe. popatrz sobie na której fotce... i tak sprytnym wybiegiem pochwaliłeś się swoim sprzętem ;)
no ciekawe czy dasz mi radę tym potffforkiem. hehe... rękawica podjęta :D ulica wszystko zweryfikuje :)
Ale na czym będziesz śmigać jak sprzedajesz kółka hm.. chyba że już masz jakiś misterny plan w swej głowie.
hehe. popatrz sobie na której fotce... i tak sprytnym wybiegiem pochwaliłeś się swoim sprzętem ;)
no ciekawe czy dasz mi radę tym potffforkiem. hehe... rękawica podjęta :D ulica wszystko zweryfikuje :)
Ale na czym będziesz śmigać jak sprzedajesz kółka hm.. chyba że już masz jakiś misterny plan w swej głowie.
Ta lampa przednia jest najlepsza :D
Afryka na SuperMoto a DRZeta w błoto? Szkoda jej by latała tylko po krzakach :(
Już się boje tego co wymyślił Brzoza ;)
Ps. Maciej!!! Brzoza wyczuwa wszystkie złośliwości :D
Afryka na SuperMoto a DRZeta w błoto? Szkoda jej by latała tylko po krzakach :(
Już się boje tego co wymyślił Brzoza ;)Ps. Maciej!!! Brzoza wyczuwa wszystkie złośliwości :D
No właśnie :D
A sam przyznasz że wygląda jakoś tak no jakoś....
Mam swój typ:
Ciekawe czy trafiłem?
Czołem, pytanko do Brzozridera o moc, czy te 60 to figura marzeń czy jakoś zmierzona? bez urazy oczywiście, z ciekawości pytam bo japończycy w najnowszych wyczynówkach typu YZF450 czy CRF450 biją sie o jakieś 55 a tu taka rewelacja nad wisłą
Czołem, pytanko do Brzozridera o moc, czy te 60 to figura marzeń czy jakoś zmierzona? bez urazy oczywiście, z ciekawości pytam bo japończycy w najnowszych wyczynówkach typu YZF450 czy CRF450 biją sie o jakieś 55 a tu taka rewelacja nad wisłą
zmierzone 65 koni na tylnym kole.
Panie, to nie ja pisałem to ogłoszenie. Mój KTM co go rok temu kupiłem to w lublinie miał 70 koni. Jak przyjechał do warszawy to okazało sie ze 55:)
Spokojnie. DRZta jest wściekła i CRfę a szczególnie taką bez skrzyni biegów to wyhulala jak będzie chciała. Ogólnie całkiem fajny sprzęt, ale to co widzicie to dopiero baza do tego jak to będzie wyglądało w sezonie:D
SEba, spokojnie, poprostu zmieniam kółka sm na kółka sm. Takie same niby tylko że inne. Czaisz?? A Afryka na Supermoto?? To nie głupi pomysł jest...:)
[url]http://www.supermotardclub.com/Sections-article49-p1.html[/url]
pozdro:)
no no to musi ze 100 koni na wale :lol: ciocia ogłoszenie napisała? prędość 200km/h też niebanalna na takim kuropędzie, tak pytałem bo wiem że są 450-tki zrobione wyścigowo co maja te 60+, a afryka SM prezentuje się świetnie
Elegancka ta afryczka.
Respect!
Ja pier.... przepiękna! ciekawe ile się udało zrzucić kg? Mogła by pozamiatać niejednego scigola :D
no no to musi ze 100 koni na wale :lol: ciocia ogłoszenie napisała? prędość 200km/h też niebanalna na takim kuropędzie, tak pytałem bo wiem że są 450-tki zrobione wyścigowo co maja te 60+, a afryka SM prezentuje się świetnie
Gościu, ja kupiłem motocykl z tego ogłoszenia:) Co sie czepiasz. Może i typowi ciotka pisała dane techniczne, ch. wie. Niemniej jednak to wcale nie jest kuropęd, a zapierdalator - uważaj bo mówisz teraz już o moim motocyklu:)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam kółka SM do DRZty
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 77 zapytań