Odp: Co tam macie na pulpicie?
odważny krok, ja bym się poważnie nad tym zastanawiał. Wg mnie lepiej wyglądała by granatowa, aniżeli biała i przybrudzona:/ Chyba, że masz zamiar prać go po każdym dotknięciu rękawiczką, albo położeniu go na ziemi:P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Co tam macie na pulpicie?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
odważny krok, ja bym się poważnie nad tym zastanawiał. Wg mnie lepiej wyglądała by granatowa, aniżeli biała i przybrudzona:/ Chyba, że masz zamiar prać go po każdym dotknięciu rękawiczką, albo położeniu go na ziemi:P
Nie nie cała wysciołka jest te granatowa tylko materiał tutaj z zewnetrznej strony na wysokosci gogli jest jasny.
ja mam takie cos na aucie:
imo wyrazniejsze od forumowej naklejki, tamta wyglada tak, ze nie widac czy to cross, czy to zuzel czy SM ;)
Żużlowcy jeżdżą w drugą stronę (tak jak na Twojej naklejce), a resztę wątpliwości rozwiewa napis SuperMoto.pl, więc nie wiem o co Tobie chodzi.
Z resztą nieważne, nigdy wszystkich nie zadowolisz.
każda naklejka jest fajna dla tego co ją nakleja, niektórzy mają bardziej extremalne sporty naklejone i się nie kłócą która jest fajniejsza... :lol: :lol: :lol:
Racja
a kto tu się kłóci :rolleyes:
chciałem tylko zauważyć, ze skoro nie jest jeszcze podrukowane, możnaby poprawić nieco naklejkę żeby była najzajebistsza :D
sam bym się z chęcią na taką pisał, z napisem supermoto.pl :)
a moze logo takie jak jest na supermoto-central , jest wyraziste i wiadomo o co chodzi ;)
Te naklejki były w zeszłym roku na forum rozprowadzane i była do ściągnięcia w dziale Download, teraz już jej chyba nie ma a mi się już nie chce drugi raz za tym biegać.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Co tam macie na pulpicie?
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 71 zapytań