Odp: Nowe www.supermoto.pl
Podoba mi się :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Nowe www.supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podoba mi się :)
wszystko mi sie baaaaardzo podoba:)
Jest problem , nie za kazdym razem , ale dość często , jak kilkam na głownej forum galeria artykuły itd . wysakuje mi ta strona [url]http://plugins.jquery.com/project/jquerylightbox_bal[/url]
X2 Mi się też to zdarza co któreś kliknięcie
Dajcie więcej informacje w którym momencie bo nam jeszcze się nie udało tego wywołać ;-)
Super, super!!! :D
BTW. oby jak najwięcej działo się na stronie.
Dajcie więcej informacje w którym momencie bo nam jeszcze się nie udało tego wywołać ;-)
Byłem właśnie na stronie głównej, klikam AKTUALNOŚCI :( plugins, MOTOCYKLE :( plugins, FORUM :( plugins,
problem powinien juz zniknac
teraz czas na pomysly :)
Jeżeli na stronie głównej otworzy się "losowe zdjęcie", to na nowe okno ze zdjęciem nachodzi "polecany film".
Same ochy i ahy moje pierwsze wrażenie nie jest gorsze. Proste przejrzyste menu fajna rotacja newsów i losowo prezentowane zdjęcia... Nakład pracy musiał być ogromny...
troche zmienilismy wyglad stronki - kolorki i odstępy
hacker33: Twoj blad usuniety
dorobilismmy podglad tego co sie dzieje na forum - zauwazycie jak najedziecie nad temat watku forum na supermoto.pl troche to moze czasu zaoszczedzi
no i kminimy co by tu jeszcze...
jeden z pomyslów to skrecenie prostych filmikow. jest poza sezonem wiec moze ktos da sie nakrecic w garazu jak zmienia olej, albo reguluje zawieszenie? albo ktos w moim lc4 zmieni olej? :) przed kamera - dla niesmialych obiecujemy nie publikowac twarzy :)
jak macie jakis warsztat to ewentualnie podlinkujemy jego stronke do filmiku jako motywator - idea cool?
no i kminimy co by tu jeszcze...
jeden z pomyslów to skrecenie prostych filmikow. jest poza sezonem wiec moze ktos da sie nakrecic w garazu jak zmienia olej, albo reguluje zawieszenie?
Mam zamiar coś takiego zrobić. W zimowym planie wymiana łańcuszka rozrządu, wymiana tarcz sprzęgłowych, regulacja zaworów , MCCT i może coś jeszcze dojdzie.
Klamoty już prawie mam czekam na tarcze sprzęgła.
Kamera jest.
Motór jest.
Reżyser oraz operator kamery znajdzie się :P
Ps. boję się tylko że coś spapram bo oprócz sprawdzenia zaworów nic więcej nie robiłem w silniku :P
boję się tylko że coś spapram bo oprócz sprawdzenia zaworów nic więcej nie robiłem w silniku :P
Nagrywaj i tak, najwyżej się pośmiejemy z efektów :) :D :lol:
Super stronka wyszła chłopaki Pozdro
A ja mam pytanie odnośnie awatarów. Czy istnieje możliwość, żeby zamiast wgrywać awatar z dysku wrzucić link do zdjecia na serwerze?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Nowe www.supermoto.pl
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 79 zapytań