Odp: Radom 13.09.2009 - Mistrzostwa i Puchar Polski SM
Jak wie to się odezwie.
Są jakieś fotkje?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Radom 13.09.2009 - Mistrzostwa i Puchar Polski SM
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak wie to się odezwie.
Są jakieś fotkje?
Pomimo natłoku spraw udało mi się dzisiaj ogarnąć galerię zdjęć z minionego weekendu. Jutro na Ścigaczu wyląduje ponad 100 fotek. Jak zawsze wszelkie konstruktywne uwagi mile widziane.
Ps. Czy ktoś mnie uświadomi w czym rzecz z owym "magicznym trio z ursusa"? :)
Szkoda że nie było pająka bo było by "pajak mokry tor" jak pod linkiem http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/sport/supermoto/Supermoto_Koszalin_2009/pajak_mokry_tor.jpg.html za to był pompujgnojówka to może będzie" pompójgnojówka śliska trawa" ;->
O magicznej trójce powinni pisać sami zainteresowani, może rzecznik prasowy organizacji coś więcej napisze.
"magicznym trio z ursusa"?
Z racji, że forum supermoto jest jeszcze dość kameralne, Jakub pozwala sobie na prywatne docinki publicznie.
P.S. Widzieliśmy Ciebie Żmija o poranku jak mknęłaś na swoim rumaku obwodnicą Białobrzeg. Dostojnie było. ;)
No i się nie zgłosił, ale z dedukcji wynika, że to albo Pompognojówa (ale On ze wsi) albo Kildow (ale pomimo faktu, że ma na klacie wydziargane U-R-S-U-S to mieszka za wodą) tyle, że pewności brak.
Mieszkałem kiedyś przez miesiąc w U-R-S-U-Sie więc się nadam
przecież nawet kildow wie że to właśnie on zamyka magiczny trójkąt z krainy gdzie kiedyś traktor był królem
pompognojówka: każdy w swoim okręgu wyborczym musi stworzyć ekipę, Ty masz blisko maximusa więc jak przekonasz gości z hali C do tego żeby zaczęli uprawiać ten sport to będziesz miał gruby team
Ze skośnymi to nie będzie trio tylko triada.
Pełna galeria zdjęć pojawiła się właśnie na Ścigacz.pl: http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/sport/supermoto/Supermoto_tor_Radom_ostatnia_runda/Aurelius_Tamonis_zawodnik_z_Litwy.jpg.html
Żmijka świetna galeria :)
Super galeria, jeszcze lepsza miniaturka galerii! ;-)
Wiedziałam Kuba, że miniaturka się Tobie najbardziej spodoba :) Dzięki za opinię i czekam na ew. uwagi.
no nie licho Ci to wyszło :)
na forum jest właściciel tego SMRa z galerii ?
na forum jest właściciel tego SMRa z galerii ?
Nie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Radom 13.09.2009 - Mistrzostwa i Puchar Polski SM
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 80 zapytań