Odp: Radom 13.09.2009 - Mistrzostwa i Puchar Polski SM
No jak to co to znaczy że rozkładają tor. Zarząd trzyma asfalt w rolkach na zapleczu i specjalnie na zawody rozwijają go ;->
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Radom 13.09.2009 - Mistrzostwa i Puchar Polski SM
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No jak to co to znaczy że rozkładają tor. Zarząd trzyma asfalt w rolkach na zapleczu i specjalnie na zawody rozwijają go ;->
Czwartek u mnie odpada, sobota jeżeli będą po skuterach jestem na 100%
Jak rozwijaja ten lepsiejszy kierunkowy to mam nadzieje że nie pomylą kierunku i zgodnie z ruchem wyścigu go rozłożą :)
Marcin, czy na ten czwartkowy trening wjazd maja wszyscy chetni czy tylko kilku szczesliwcow z listy u ciecia w strozowce? Bo jesli to drugie to lipa i reszta nie ma chyba po co jechac.
Treningi przeznaczone są dla zawodników planujących start w najbliższych zawodach.
Z tym ze zapisy są dopiero w niedziele. Wiec w czwartek możesz być 100% zawodnikiem bez licencji bo planujesz start w pucharze a jest to Twój pierwszy bądź drugi start w tym sezonie wiec nie musisz jeszcze mieć licencji. Na a po treningu zawsze możesz się rozmyślić ze startu.
Ja planuje jechać tam jutro i jak narazie mam dwa wolne miejsca na przyczepie. Wyjazd z wawy około 14-15
jak wygląda sprawa z noclegami??
na stronie AK Radom jest juz info że w sobote po skuterachok 16:30 odbedą sie treningi SM
Mam nadzieję, że uda mi się doggiglać na moim sprzęciku w niedzielę rano co by móc zrobić pełną galerię zdjęć z tej rundy :)
Dzasz radę skoro wystartował dziś z Bordą a przecież to jakieś 105 kg
mam wolne miejsce dla kibiców w wyjazd z wawy w niedziele
Ja mam 2 wolne miejsca na motocykle też. Wyjazd w sobotę wczesnym popołudniem, Warszawa Falenica.
Dzasz radę skoro wystartował dziś z Bordą a przecież to jakieś 105 kg
sprostowanie 103kg żywego hip hopu :)
no i oczywiscie do zobaczenia w raadomiu
p.s. o której w niedziel są podjazdy próbne(treningowe) ??
8:00 9:00 ??
Po dogigglaniu się do domu od razu zabrałam się za przegląd zdjęć :) Mam nadzieję, że na dniach uda mi się opublikować pełną fotogalerię. Tymczasem prezentuję jedno losowo wybrane zdjęcie: http://zmija.riderblog.pl/Supermoto_Radom,bf15379.html
Tymczasem prezentuję jedno losowo wybrane zdjęcie: http://zmija.riderblog.pl/Supermoto_Radom,bf15379.html
Dobra fota. Dobry duet.
Ale nie tak dobry jak magiczne trio z ursusa.
A kim jest ten trzeci z Urs?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Radom 13.09.2009 - Mistrzostwa i Puchar Polski SM
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 81 zapytań