Odp: DRZa, ktora chce kupic
nie powinien sie zbytnio roznic . Drz to nie wyzylowane sprzety ogolnie rzecz biorac . CO innego KTM :) CRF albo HUSKI
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » DRZa, ktora chce kupic
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie powinien sie zbytnio roznic . Drz to nie wyzylowane sprzety ogolnie rzecz biorac . CO innego KTM :) CRF albo HUSKI
A jaki jest przyblizony/oczekiwany przebieg silnika do momentu, w ktorym trzeba go remontowac (wymiana tloka itd.)? Nie wiem czy np. 20 tys. km to duzo a nie chcialbym kupic sprzeta, ktory za 3 miesiace trzeba bedzie remontowac za kilka tys. PLN. Jak to wyglada?
Ogladalem DRZa z pierwszego posta i jutro jade z nim do mechanika, zeby ocenil jego stan. Zaskakujaco lekkie jest supermoto po przesiadce z Bandita. A pomyslec ze niektorzy tutaj wypowiadaja sie o DRZ SM jako o lekko przyciezkim. Dla mnie to czysta abstrakcja :D Przeciez stojac na podnozkach mozna nawet utrzymac rownowage tak aby motocykl nie upadl!
Mam jeszcze jedno pytanie, wlasciciel twierdzi, ze nie udalo mu sie postawic DRZa z gazu na kolo niezaleznie od biegu. Ze sprzegla bez problemu ale z gazu nie. Czy rzeczywiscie tak to wyglada czy poprostu nie umial tego robic? Cos mi sie nie chce wierzyc ze to niemozliwe.
... nie umial tego zrobic...
mi z gazu idzie lepiej niz z sprzegla.
drz nawet na 3 pójdzie na gumę z 2 bez problemów a 3 to już trzeba sie napocić
Jak za taką cenę to bym nie wziął takiego sprzęta wygląda gorzej niż połowa roczników 2005 a cena jest wysoka.Rozumiem, że rocznik 2007 ale z zewnątrz kibel.Ja z kolegą kupiliśmy roczniki 2005 za mniejszą cenę, z mniejszym przebiegiem, w stanie prawie salonowym.Tylko było trzeba się przejechać kawałek. Na paliwo wydasz powiedzmy 200zł a zaoszczędzisz 1500zł.Więc, moja rada szukaj czegoś innego gdzieś indziej.Za 15.500 cały świat leży przed Tobą:)
I na koło idzie bez problemów!!!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » DRZa, ktora chce kupic
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 76 zapytań