1

Temat: DR-Z 400 - prośba o opinie

Kolega jest zainteresowany DRZ'tem i czai się na tego:

http://allegro.pl/item652853471_suzuki_drz_400_sm_supermoto.html

Czy ktoś może zna sprzęt albo właściciela? Chodzi o to, żeby się na napatoczyć na minę. Czy ktoś mieszka w pobliżu i mógłby pomóc w zakupie?

crisson
SM450RR

2

Odp: DR-Z 400 - prośba o opinie

Z wyglądu bardzo sympatyczny

motoslide.com

3

super sprzet polecam :D

4

zibman22: piszesz bo znasz dokładnie tę maszynę? jeśli nie to czytaj dokładnie pytania ;-)

jakubek

5

no właśnie - chodzi mi o ten konkretny egzemplarz, że ładny itd to widzę :)

chciałbym zweryfikować, że to nie jakiś 'fake' - np. w kwestii opon czy to są oryginalne czy nowe założone, itd.

crisson
SM450RR

6

A co tu można ciekawego dodać.  :D
Określę to tak "chamska nówka". !!
No widać że moto nowe.
Więc na jakieś 20 tyś masz absolutny spokój, tylko olej, paliwo i rura..hehe :P
Mój brat ma SM, nakręcone teraz już 21 tysięcy i nie robione zupełnie nic.
A silniczek autentycznie cyka jak zegareczek.

Nie zastanawiajcie się długo bo ktoś to sprzątnie. :>

No i dodam że opony nie są żadnym wyznacznikiem stanu.
DRZeta poznaje się po kolanku, porysowanej ramie, deklu...
A tu nie ma się czego czepić.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

7

Moim zdaniem ze zdjęć oceniam na 5+. Tak na marginesie dodam ,że sam latam na sprzęcie z UK. Kupiłem moto 2 letnie z przebiegiem 2100 km. Czyli jak nowy z salony, tylko 15 tyś taniej :)
Zbij z 1 tys. z ceny i będziesz zadowolony.

8

Dodam że i ja miałem DRZete od angoli 2004 rok 1600km.
Tam ludzi stać by kupić moto za 3 swoje miesięczne pensje, przejechać się 3 razy i odstawić na kilka lat do garażu. :o
A potem sprzedać jakiemuś Polskiemu handlarzowi, który jeszcze zarobi na tym parę dobrych tysi. hehe
Tylko my nauczeni latami przykrych doświadczeń  :( we wszystkim staramy się dostrzec "wałek" przekręt.. jak kto woli.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

9

Tylko że w większości przypadków zdjęcia mówią 0, null, nic ;-) Pewnie większość z was miała taki przypadek jak ja. Dzwonie do człowieka który sprzedawał sprzęta. Na aukcji fotki eleganckie maszyna wygląda pięknie itd. itp. Po przyjeździe na miejsce okazuje się że właściciel komuś dał i ta osoba miała szlifa ale oczywiście przez telefon nic nie powie że bok przeorany i plastiki połamane. I oczywiście cena nic się nie zmieniła. Dziwne? Nie ;>

jakubek

10

jakub napisał/a:

Na aukcji fotki eleganckie maszyna wygląda pięknie itd. itp. Po przyjeździe na miejsce okazuje się

Sam też to przeszedłem :)

DR-Z 400ESM sold