1

Temat: Asterisk cell knee

na sprzedaz mam ortezy cell knee asterisk z przeznaczeniem do sportu, nigdy w nim nie uzywane, noszone przez jakies 2 tyg po zerwaniu wiezadel. stan bdb. Rozmiar L.

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

2

Odp: Asterisk cell knee

Zostaw sobie na wszelkie ale... Zartowałem :)

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

3

tegma napisał/a:

na sprzedaz mam ortezy cell knee asterisk z przeznaczeniem do sportu, nigdy w nim nie uzywane, noszone przez jakies 2 tyg po zerwaniu wiezadel. stan bdb. Rozmiar L.

Używam ich w enduro i mogę w 100% polecić - są zajebiste! Po założeniu dają wrażenie dodatkowych więzadeł, tyle że z tytanu... Chodzą anatomicznie - rewelacja.

pozdr
Michał, Wrocław
KTM EXC-R 530 [Alpina + Beringer] => Husaberg FS 650 Force [Berginer + Adler + Power4Suspension + Akrapovic]

4

Hał macz?

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

5

2k to jest ten model poprzedni, lepszy bo te co teraz.sa sprzedawane sa slabsze i nie maja jakiegos tam zawiasu. tak mowil potencjalny kupiec ale okazaly sie za male

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

6

masz to jeszcze?

7

up !

Pozdro ziomki !

8

tegma napisał/a:

z przeznaczeniem do sportu, nigdy w nim nie uzywane

Czyli uzywane niezgodnie z przeznaczeniem. Zatem mina. :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

9

:)