Ja będę miał do sprzedania swoją Husqę TE 450 z 2005r za miesiąc. Zarejestrowana, ubezpieczona. Zdjęcia jakieś poglądowe: [url]http://bikepics.com/members/tomekk/05te450/[/url] Po remoncie 80mth aktualnie (wg przelicznika 100l paliwa = 15mth). Wymieniłem tłok Wossner, korba oryginał, łożyska wału, łańcuszek rozrządu, komplet oryginalnych uszczelek. Luzy zaworowe jak ustawiłem po kupnie 2 lata temu, tak do dzisiaj trzymają się idealnie w normie. Olej zawsze tylko Agip 10w60 i zawsze co 10mth. W tą zimę wymieniłem zestaw naprawczy kołyski oraz łożyska w kołach przód/tył, na wahaczu łożyska w idealnym stanie, więc nie ruszane. Uszczelniacze lag robione rok temu. Z dodatków:
-Akrapovic
-aluminiowa płyta pod silnik Racetech
-metalowe osłony chłodnic Crosspro
-gruba kierownica WRP plus podwyższenia
-odpowietrzniki amortyzatorów
-handbary Acerbis
-przednie zawieszenie po tuningu w Anglii u poprzedniego właściciela
-zapasowa pokrywa alternatora ( w bdb stanie, na motocyklu założona jest pokrywa, w której była delikatna ryska i się minimalnie pociło. Dwuskładnikowy klej do metalu załatwił sprawę i nic się nie poci )
-zapasowa pokrywa kosza sprzęgłowego ( w bdb stanie + oryginaln oring do niej )
-drugi filtr powietrza na szybkie podmiany
-zapasowe klocki
Niestety kół SM nie mam, ale można dokupić, bo kółek do Husek jest sporo. Z wad to wymienię spawany karter przy kopniaku - wada fabryczna husek, która dotknęła i mnie. Jednak kopniak dla mnie jest zbędny i nigdy go nie używałem, więc mi to nie przeszkadzało, dokładam cały mechanizm kopniaka w kartonie. Założony akumulator o podwyższonym prądzie rozruchowym (6ah i 130A) i nawet przez cały dzień na żwirowni nie ma opcji go rozładować. Nie mniej jednak nie lubię ściemniania i mówię jak jest. Cena będzie w okolicach 10400zł, do negocjacji oczywiście. Dodatkowo mogę zabrać część dodatków i sprzedać motocykl taniej, kwestia dogadania. Dlaczego się przesiadam? Bo chcę się przesiąść na 250 2t. Dlaczego dopiero za miesiąc? Ponieważ chcę jeszcze na niej pojechać rundę pucharu polski enduro w Siemiatyczach w połowie czerwca :)