Odp: husqvarna smr 450 2007
no własśnie! Maniek jak możesz to rzuć okiem w garażu na temat Huski i mi pomóż hehe
FasoN
AlbO
GIŃ
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » husqvarna smr 450 2007
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no własśnie! Maniek jak możesz to rzuć okiem w garażu na temat Huski i mi pomóż hehe
Nikt już chyba ze Sławkiem nie ma kontaktu.
podbijam,dzwonić 881 944 391, pytać, zabierać !!!!
[url]http://moto.allegro.pl/husqvarna-smr-450-2007-i2466314179.html[/url]
To się nalataliśmy... ;-) Jednak sprzedajesz?
sprzedaje sprzedaje, moneta jest potrzebna,ale nie widzę przeszkód żeby jesze polatać zanim pójdzie do klienta. Żółwik jak coś to oddzywaj się to polatamy :)
Panowie spokojnie z tymi telefonami bo nie ogarniam odbierać ! ! ! :)dalej dzwonić i dogadywać się.
up........................
dalej dogadywać się!!! jestem elastyczny !
kurde co jest grane?? nikt nawet nie dzwoni tylko jakas k***a dzieciarnia zadaje milion pytan na maila. Czlowiek odpisuje i tak pozniej pizdeczka. Dalej niech ktos zabiera husqe bo potrzebuje siano na maksa. Wszystko do dogadania! i nie pytac ile k***a pali?czy jest mocno porysana?czy ja katowalem?czy czesci sa drogie?czy sie psuje itd itd
wszyscy wiedza ze husqvarna jest najlepsza i sie nie psuje!!!
spalanie symbloiczne,klamoty tanie jak barszcz i dostepne od reki,a moj egzemplarz jest schowany w garazu i przykryty kocykiem zeby kurz na niego nie lecial!!!!!!!!!!!!!!!
ale sie zagotowalem dzisiaj!!!
negocjowac i zabierac
amen
to ja bez remontu daje Ci 8, pasuje ?
spoko zabieraj,dorzucę Ci jeszcze 3 tys na remont, ja pierdole jaka szybka reakcja. Jestem uratowany:D
Tabul, kupiłeś haske !!! Spodziewałeś się tego ? :D To dzisiaj oblewasz... aż otworze browara ;)
a tak na serio, to może nie spinaj się tak, opisz stan faktyczny, ile trzeba włożyć, to może ktoś się zainteresuje. Ja przez kilka sezonów zmieniłem troche sprzętów i raczej problemów ze sprzedażą nie miałem, ale nie przesadzałem też z ceną, Twoja huśka z takim przebiegiem, to chyba nie trzeba ukrywać że kwalifikuje się do rozłożenia i sprawdzenia co do wymiany...
i zmien plastiki na oryginalne bo ludzie boja sie takie kupowac, zaraz mysla ze spawana, cos ukrywa i takie tam...
ja sie nie spinam,ale nie uważasz ze 8 tys to z lekka przesadziles? siano potrzebuje ale jestem zdrowy na umysle :D wiadomo przebieg swoj ma i tego nie ukrywam, ostanio wlozylem w husqe 1,5 tys
wymieniony wysprzeglik i sprzegielko rozrusznika na nowke od mleczka( mam rachunki) i chlodnice na uzywki bo zaczely puszczac na lamelach,
- ostatnio zaczaly chyba puszczac manszetki w pompie sprzegla,ale da sie jezdzic( trzeba by kupic zestaw naprawczy)
- naped ma sie ku koncowi tzn,lancuch jest wyciagniety i zebata jest podjechana
- gażnik do regulacji
- w silniku nie wiem co jest grane ( nie rozbieralem, nie mam na to ochoty,a przede wszstkum siana,bo na bank trzeba bedzie cos tam dlubac)
Nic w niej juz nie robie bo nie chce pakowac kasy.
Gdybym nie potrzebowal siana to bym przejezdzil na janka wakacje i zrobilbym remont,ale musze ja puscic!!!!!!!!!!
napisalem jak jest,bez zadnej sciemy,
husqa naprawde sie ladnie prezentuje i ladnie zapierdala
dajcie jakas sensowna propozycje i bedziemy rozmawiac
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » husqvarna smr 450 2007
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 77 zapytań