Odp: Sprzedam CRF 490 2002
pozbyłeś się swojej??
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam CRF 490 2002
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pozbyłeś się swojej??
moja czeka aż sie zrosne do kupy ;-)
no moje też są na miejscu :) to może Sebek coś sprzedał :)
to może Sebek coś sprzedał :)
ooo to to... ;-)
samson ta twoja honda to dobra maszyna pamiętasz w zeszłym roku brałeś taką tylko z numerem 84 ;]
Powiem tylko tyle, że właśnie do domu niedawno przywiozłem nabytek. Przeszczepiam koła z CRF z nadzieją na jutrzejsze rozjedżenie się w Radomiu i co? I ktoś wynajął jutro tor, treningów nie ma. Polatam sobie, w terenie na slickach chyba ;)
Maszyne zobaczycie w Gostyniu ;)
Tak przy okazji wersja SM mojej CRF nieaktualna ;)
Dla ułatwienia dodam, że od Sebka nic nie kupowałem...
Alesz on tajemniczy :)
tak, czy tak Wisnia nie moze spac spokojnie ;-)
To jest podejście psychologiczne. Jedno jest pewne mocy mam więcej niż Lazzarini vel. Wisnia ;)
ja wiem co to,
wiem ale nie powiem ;)
Ja naprawdę nie mogę spać przez samsona zobaczcie na komentarz z której godziny a dzisiaj idę do pracy na 8 ;]
samson i tak dowiem się przed Gostyń-em co szykujesz ;]
Samson. Gratulacje.
Najbardziej podoba mi sie kontrola trakcji w Twojej nowej furze. Teraz juz nie musisz sie martwic, ze pojdzie na gume przy starcie. No i ten Ohlins...
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/201/trickcrf.jpg/][/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
Samson. Gratulacje.
Najbardziej podoba mi sie kontrola trakcji w Twojej nowej furze. Teraz juz nie musisz sie martwic, ze pojdzie na gume przy starcie. No i ten Ohlins...
a mnie najbardziej robia te 2 zeliwne tarcze z przodu.... haki beda mega wszyscy hamuja a samson na pelnym gazie ...
Samson nawijaj co za nowości się pojawiają ;-)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam CRF 490 2002
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 71 zapytań