Odp: brembo a brembo
Szwinia masz tu za 150 pln mam taki i działa
tak, ale ja mam inny zawias...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » brembo a brembo
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szwinia masz tu za 150 pln mam taki i działa
tak, ale ja mam inny zawias...
hmm a ja sobie pomyslalem ze koles wytnie mi adapter laserowo, koszt 100zł :P
A co potrzeba do takiego kolesia, zabrać żeby wyciął? Projekt techniczny, projekt w CADzie, czy wystarczy wziać koło?
I dajcie pliz namiar na kogoś, kto by to mógł zrobić (Wawa i okolice).
pozdr,
nie chce rozpoczynać następnego wątku wiec zapytam tutaj:
czy ta pompa
http://allegro.pl/item651217897_ktm_pompa_hamulcowa_nowa_husaberg_husqvarna.html
będzie dobra do przeróbki DRZ wersji E na SM ( do większej tarczy, lepszego zacisku) czy moze jest porównywalna z oryginalną pompą hamulcową z DRZ w wersji Enduro i nie warto sobie nia tyłka zawracać.
Z tego co się ostatnimi czasy wywiedziałem to jest pomka brembo, która seryjnie montują (a przynajmniej montowali) m.in. w husqach do tarczy 320mm i zacisku 4-tłoczkowego. Więc na pewno będzie dużo lepsza od tej enduro w drz. A czy warto ją kupić to już inna kwestia... Ja już kupiłem do mojego drz 2 pompki, próbowałem jeszcze jedną, a teraz się właśnie przymierzam do kolejnego zakupu :) Niestety kążdy następny zakup wychodzi drożej, więc polecam rozważyć zakup czegoś pożadnego już na samym początku. Choći tak nie posłuchasz :)
pozdr,
Choći tak nie posłuchasz
A co mógłbyś zaproponować ??
Jakąś radialną pompkę, czy to magura czy brembo czy inny motomaster, najlepiej dedykowane do SM. Ja się przymierzam albo do brembo albo do Lucasa (akurat Materka ma na sprzedaż - choć jeszcze nie wiem co to warte :)).
Choć z drugiej strony nie wiem czy nie skonczyć się przymierzać i nie kupić moto od Craziego... u niego hebel już zrobiony...
Ty już drugi sezon się przymierzasz do tego moto i się przybrać nie możesz. Spiesz się, bo chętnych jest sporo :) Ja jak tylko pogonię kata, to po prostu biorę a nie się będę mierzył :D
tia... wiesz, jakbym miał za co, to już bym ją kupił rok temu :P A tak to nawet mi odnawialnego kredytu nie starczy, bo mam tylko 10k, a juz jestem 3k na minusie :) No ale czekam na zwrot z US ;) i może pogonię w końcu R6 ;)
To jak masz jeszcze 7 w zapasie to i tak malynowo. Kryzys mamy, GM zbankrutował a Ty narzekasz że sięgnąłeś 30% debetu :) Ja dziś mam kolejnego pana do obejrzenia kata, więc jak myślisz poważnie o husce to musisz pogonić nie R6 a panie z US :)
dzizas! dragilla. Nie płakać. Nerke sprzedać. Huske kupić
Nerke (na razie) nie, ale husqe kupie :P
a jest ktos chetny na nerke? ;p moze byc wymiana na jakies sm ;p
A ma ktoś może fotkę takiego Brembo zainstalowanego w DRZ.
Bardzo jestem ciekaw jak to się wizualnie prezentuje przy moto.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » brembo a brembo
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 85 zapytań