Temat: [S] Honde CRF 450 z homologacją idealny podkłąd pod sm. 2002r.
Sprzedam Hondę CRF 450 z homologacją 2002r. Więcej info pod numerem 609 822 206 lub na aukcji:
[url]http://otomoto.pl/show?id=M3195477&preview=1[/url]
Zapraszam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Honde CRF 450 z homologacją idealny podkłąd pod sm. 2002r.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam Hondę CRF 450 z homologacją 2002r. Więcej info pod numerem 609 822 206 lub na aukcji:
[url]http://otomoto.pl/show?id=M3195477&preview=1[/url]
Zapraszam
bezterminowy przegląd? zarejestrowany jako zabytek?
bezterminowy przegląd? zarejestrowany jako zabytek?
Słyszałem o bezterminowych przeglądach ale na przyczepki lekkie itp. sprzęt.
Nie wiem jak to się odbywa ale podejrzewam, że jest to na zasadzie... pan diagnosta na stacji diagnostycznej wbił bezterminowy i nikt tego do tej pory nie podważył. Znaczy nikt kto ma uprawnienia do kontroli i kierowania na ponowne badania. Czytaj (pierwsza kontrola policyjna) ;)
Ale może się mylę... młody jestem to i gówno wiem i ciągle mnie świat zaskakuje ;)
bezterminowy przegląd mają też motorowery
BTW. czyżby w Olsztynie ponownie przybywało sm-ów ? :D exc w sm jeszcze u nas nie widziałem
Przepis o bezterminowym przeglądzie wyszedł jakieś 2-3 lata temu,przynajmniej w przypadku 50'tek. Tak jak Seba mówi - 1. kontrola i jest lipa,a jak się trafi na służbistę to jeszcze mandat za brak przeglądu ;)
bezterminowy przegląd mają też motorowery
Już nie mają, z 2 lata temu wszedł przepis ze motorowery co 2 lata muszą mieć zrobiony przegląd :)
a widzisz już nie użytkuję pierdopędów i jestem w plecy z zmianami :P
a widzisz już nie użytkuję pierdopędów i jestem w plecy z zmianami :P
No ja już w sumie też nie, ale znajomemu dowód za to zabrali, wiec się orientuje :)
@Gajos Nie widziales, bo zawieszenie i silnik jeszcze u oskara w ktmie na tuningu, ale jak tylko złożę to sie odezwę i chetnie z wami gdzies wyskocze.
@topic Z tego co wiem to i zarejestrowany crf to nie do konca normalny widok, a prawdopodobnie pierwszy wlasciciel byl na tyle wpływowy, ze i to załatwił :-) az sprawdziłem czy to nie zabytek, ale jak byk w dowodzie motocykl ;-) zreszta ja i tak bez tablic jeżdżę bo co do dokumentów to mi tylko potrzebne, zeby oc miec. Nauczony kolegi doswiadczeniem ktory potrącił gościa ktory wybiegł ratować pieska, nie miał oc i około 25tys. W plecy... A wiec nie do kontroli policyjnych ten bezterminowy przegląd :-P
Żeby zarejestrować motur na zabytek musi on mięć jakiś rocznik (słyszałem że przynajmniej 30lat wstecz) Zamierzam zarejestrować na zabytek moją wsk'ę (100% org). wiec raczej CRF nie podchodzi pod zabytki :D
@topic Z tego co wiem to i zarejestrowany crf to nie do konca normalny widok, a prawdopodobnie pierwszy wlasciciel byl na tyle wpływowy, ze i to załatwił :-) az sprawdziłem czy to nie zabytek, ale jak byk w dowodzie motocykl ;-) zreszta ja i tak bez tablic jeżdżę bo co do dokumentów to mi tylko potrzebne, zeby oc miec. Nauczony kolegi doswiadczeniem ktory potrącił gościa ktory wybiegł ratować pieska, nie miał oc i około 25tys. W plecy... A wiec nie do kontroli policyjnych ten bezterminowy przegląd :-P
Dobre spostrzeżenie i pouczająca "przypowieść" :D
Drabina a nie zostawiałeś u niego tego zawiasu jakieś 2 tyg temu - w piątek/sobotę po/w trakcie weekendu majowego? bo byłem świadkiem jak Oskar przyjmował jakiś zawias :)
Drabina a nie zostawiałeś u niego tego zawiasu jakieś 2 tyg temu - w piątek/sobotę po/w trakcie weekendu majowego? bo byłem świadkiem jak Oskar przyjmował jakiś zawias :)
niee źle się wyraziłem, zawias już odebrałem jakiś miesiąc temu i od jakiegoś miesiąca silnik tam leży, ale w środę odbieram <jupi> mam nadzieję, że uda mi się do weekendu złożyć (chociaż sam już zaczynam wątpić, bo ze wszystkim opóźnienia). Chociaż w sobotę to mogłeś mnie widzieć bo praktycznie od 11 do 12 tam jestem w sobotę i jakieś 20 min około 10 w środy : P
Gajos napisał/a:Drabina a nie zostawiałeś u niego tego zawiasu jakieś 2 tyg temu - w piątek/sobotę po/w trakcie weekendu majowego? bo byłem świadkiem jak Oskar przyjmował jakiś zawias :)
niee źle się wyraziłem, zawias już odebrałem jakiś miesiąc temu i od jakiegoś miesiąca silnik tam leży, ale w środę odbieram <jupi> mam nadzieję, że uda mi się do weekendu złożyć (chociaż sam już zaczynam wątpić, bo ze wszystkim opóźnienia). Chociaż w sobotę to mogłeś mnie widzieć bo praktycznie od 11 do 12 tam jestem w sobotę i jakieś 20 min około 10 w środy : P
Czyli wystawiłes motocykl bez złożonego silnika ?
Czyli mam 2 motocykle stróżu prawa.
fajna, znajdz kupca na moją huske to kupię :|
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Honde CRF 450 z homologacją idealny podkłąd pod sm. 2002r.
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 73 zapytań