1

Temat: Witam wszystkich maniakiów SM

Ja początek sie przedstawie, jestem Michał mam 31 lat i jestem z Rybnika na Ślasku.
Byłem mocno zdecydowany i chciałem kupić kawe Z750 ale po namyśle stwierdziłem ze chce coś nowszego i lzejszego wybór padł na SM.
Szukam motocykala około miesiąca, móze ktos z was wie o jakims moto w zadowalajacym stanie do którego po zakupie na dzień dobry nie trzeba zrobić "małego remontu" mój budzet to około 15 tyś.

Moze ktos jest ze slaska i ma jakaś maszyne do sprzedania?

Zainteresowało mnie kilka ofert
[url]http://otomoto.pl/husqvarna-sm-husqvarna-sm510r-09-supermoto-M3182877.html[/url]

dzwoniłem do goscia wszystko zachwala super pieknie nawet przesłał dodatkowe fotki niby przebieg autentyczny ale wg. mnie napęd na maxa nacągniety do tyłu i wyglada jak by mial znacznie wiecej przebiegu

Drugi moto [url]http://boostermotocykle.na.allegro.pl/husqvarna-smr-450-supermoto-i2344377308.html[/url]

Sprzedajacy twierdzi ze jest to wersja bez homologacji ale w dowodzie ma wpisane 21KW czy to jest normalne

690 SMC --> SOLD

2

Odp: Witam wszystkich maniakiów SM

Powitać ;)

3

Cześć.

4

Siemka ;)
Szukam takiej samej maszyny.

Bez moto...

5

Siemanko, Drz 400 a jak mocy za mało to ktm 640 po lifcie ;)

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

6 Ostatnio edytowany przez tabul (2012-05-16 19:21:41)

hej:)

michalp napisał/a:

21KW czy to jest normalne

tak to jest normalne, za granicą wersja zblokowana ma coś około takiej mocy, ale dokładnie nie pamiętam, może ktoś z większym doświadczeniem się wypowie;)

7

tabul napisał/a:

hej:)

michalp napisał/a:

21KW czy to jest normalne

tak to jest normalne, za granicą wersja zblokowana ma coś około takiej mocy, ale dokładnie nie pamiętam, może ktoś z większym doświadczeniem się wypowie;)

wiec jest to pewne skoro w dowodzie rejestracyjnym jest 21KW to jest to wersja z homologacją zdławiona  28KM ?
gosc jest pierwszym wł. kopiona w kraju i twierdzi ze to nie wersja zdławiona  ale nie wie ile ma dokladnie mocy. Jak by ją odblokował to by pewnie powiedział dodatkowo mowił ze na orginalnych zebatkach jechała cos kolo 175km/h teraz jedzie 148km/h poniewaz zmienił zebatki zeby lepiej przyspieszała.
Czy jest możliwosc odblokowania takiego silnika i jaki jest tego koszt czy ktos sie oriętuje?

690 SMC --> SOLD

8 Ostatnio edytowany przez tabul (2012-05-16 22:46:25)

175km/h do takiej prędkości wersja zblokowana raczej by się nie rozpędziła... Więc moto przychodzi do kraju na sprzedaż w wresji zdławionej, z takimi papierami, polacy w salonie ściągają blokady i sprzedają z pełną mocą, a w papierach zostaje... Najlepiej jakby się Maniek wypowiedział, zna temat huśki chyba najlepiej ;)

9

tabul napisał/a:

175km/h do takiej prędkości wersja zblokowana raczej by się nie rozpędziła... Więc moto przychodzi do kraju na sprzedaż w wresji zdławionej, z takimi papierami, polacy w salonie ściągają blokady i sprzedają z pełną mocą, a w papierach zostaje... Najlepiej jakby się Maniek wypowiedział, zna temat huśki chyba najlepiej ;)

On mowił ze niczego nie odblokowywał ze jest w orginale + orginalne zebatki  mozliwe ze jest tak jak mowisz ale czy to pewne jedynie to chyba by ja trza było zhamowac na miejscu w stolicy jaki jest koszt takiej usługi?

690 SMC --> SOLD

10

siema z pszczyny !