Temat: Kupię spokojne Supermoto (DR DRZ XT)
Witam,
kupię Supermoto (ew. Enduro do przeróbki):
!!!! DO ZAMKNIĘCIA !!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię spokojne Supermoto (DR DRZ XT)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
kupię Supermoto (ew. Enduro do przeróbki):
!!!! DO ZAMKNIĘCIA !!!
Up ;)
Z takim budżetem to bym szukał xr 650. . .
Do zamknięcia
Oprócz tego co napisałem Ci na PW. Oglądający musi obadać amortyzator z tyłu czy nie jest wykończony jazdą w terenie no i najważniejsze silnik, czy akustycznie i łopatologocznie nie wzbudza podejrzeń .
Bertek-> czy przy głowicy (góra rozrządu?), obok fajek od świec - wychodzi jakby przeźroczysty silikon lub podobne ? -czy się mylę ?
[url]http://i93.photobucket.com/albums/l78/11Solitary25/DR650/DSC03344.jpg[/url]
Podobnie - pokrywa głowicy ma czarną uszczelkę czy to tylko syf ?
Trochę mieszam ale laikiem jestem jeśli chodzi o terenówki :)
Bertek-> czy przy głowicy (góra rozrządu?), obok fajek od świec - wychodzi jakby przeźroczysty silikon lub podobne ? -czy się mylę ?
[url]http://i93.photobucket.com/albums/l78/11Solitary25/DR650/DSC03344.jpg[/url]
Podobnie - pokrywa głowicy ma czarną uszczelkę czy to tylko syf ?
Trochę mieszam ale laikiem jestem jeśli chodzi o terenówki :)
Generalnie nie bardzo rozumiem co za różnica jaki silikon i czy wystaje czy nie... Ja bym się bardziej zastanowił nad tym że śruby od dekli do ustawiania zaworów wyglądają, jakby dawno nie były ruszane. Więc zapytał bym sprzedającego dla podpuchy kiedy ustawiał zawory ;)
"Zawory nie regulowane " i z tym różnie może być bo czasem jest tak , że nie trzeba się do nich dotykać przez 10 tyś km, a czasami trzeba co 3 tyś. Po zdjęciach więcej się nie powie ktoś kto ogarnia chociaż trochę mechanikę musi zobaczyć posłuchać przejechać się.
Uwielbiam te opisy: "Wszystko ma wymienione" ;)
Z zaworami to wszystko zależy od stylu jazdy ;) Czym większy ogień, tym większe zużycie ;)
Dzięki za szybkie odp.
Co do silikonu - kolor nie ma znaczenia, kiepsko że w ogóle jest podłożony (o ile tak właśnie jest).
Śruby od pokrywy zaworów : to najbardziej zastanawia ->tym bardziej że gość nic nie regulował i to widać (a sam podczas rozmowy zapomniałem zapytać "kiedy były w ogóle robione").
Jak dostanę nowe fotki to wrzucę, choć po cichu liczę, że ktoś się znajdzie kto mieszka niedaleko i pomoże z oględzinami...
jak znajdę czas to podjadę, ale nie obiecuję:(
Z góry Wielkie Dzięki (nawet jak się nie uda)
ja swoją chce sprzedać ale jestem w sumie nie do konca zdecydowany ... do Warszawy miał byś daleko ale jak będziesz przypadkiem to zapraszam może sie przekonam do tego czasu :D i sie dogadamy
ja swoją chce sprzedać ale jestem w sumie nie do konca zdecydowany ... do Warszawy miał byś daleko ale jak będziesz przypadkiem to zapraszam może sie przekonam do tego czasu :D i sie dogadamy
Do W-wy mam 600km, więc niestety odpada. 8h jazdy w jedną stronę (sportowego auta nie mam, a pewnie i tak z lawetą bym musiał się ciągnąć).
Ale dzięki za propozycję ;)
Dla oglądającego... ten silnik pracuje wyjątkowo cicho jak na singla wiec każdy klekot,stukot i inne dziwne dźwięki powinny dawać do myślenia. Niech oglądający zajrzy do filtra powietrza i oceni jego stan , jak jest cały pozalepiany w piachu itp... to można zakładać że szykuje mały remont :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię spokojne Supermoto (DR DRZ XT)
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 79 zapytań