1

Temat: Z przykrością sprzedam KTM LC4 640 PRESTIGE

Oto link do aukcji
[url]http://allegro.pl/ktm-lc4-640-prestige-supermoto-wyjatkowy-stan-i2323405504.html[/url]
dla konkretnego forumowicza naprawde dobra cena mam upatrzony motorek wiec na pewno sie dogadamy

2

Odp: Z przykrością sprzedam KTM LC4 640 PRESTIGE

kupiłeś go 1.5 mies temu i sprzedajesz?
co z nim nie tak ?

KTM 625 SMC

3

Przeczytaj opis w aukcji, gdybym miał  kase na 2 motory to na pewno bym go nie sprzedał nie ma nic lepszego do miasta. A że musze coś wybrac to wole spokój w domu i dalsze wypady na weekend z kumplami

4

Nie lepiej opylić żonę :D?

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

5

RADIZZLE napisał/a:

co z nim nie tak ?

Nigdy nie przestanie mnie zastanawiać. Czemu ludzie w pierwszym zdaniu nie pytają o stan, o przebieg, o kolor...
tylko z uporem maniaka powtarzają "z jakiego powodu sprzedajesz", oo sprzedaje... to pewnie musi z nim być coś nie tak. !

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

6

dukeSebo napisał/a:
RADIZZLE napisał/a:

co z nim nie tak ?

Nigdy nie przestanie mnie zastanawiać. Czemu ludzie w pierwszym zdaniu nie pytają o stan, o przebieg, o kolor...
tylko z uporem maniaka powtarzają "z jakiego powodu sprzedajesz", oo sprzedaje... to pewnie musi z nim być coś nie tak. !

wszystkie potrzebne rzeczy dot. sprzętu są w aukcji więc jaki cel pytać jeszcze raz ?! moje pytanie było oparte na postach użytkownika , który jeszcze niedawno pisał , że go kupił a teraz sprzedaje.
nie ukrywam , że wydaje mi sie być dziwne - kolega kupił moto i co żona o tym nie widziała 1,5 mies temu ?
tyle z mojej strony.
swoją drogą zaciekawiła mnie aukcja bo szukam takiego sprzętu.

pzdr

KTM 625 SMC

7

To jesli szukasz czegos takiego to zapraszam ,a co do kobiet to wiadomo kobieta zmienna jest ,poza tym kumple jak nie jezdzili to teraz zachcialo sie wypadow po kilkaset kilometrow a ja się po prostu mecze goniąc ich hehe

8

W tej szerokosci geograficznej to pytanie zupelnie normalne, bo juz wszyscy przywykli do tego, ze chce sie ich wydymac na kazdym kroku i akcje pt. kupno wydymki - stwierdzenie problemu - ponowna sprzedaz wydymki to jest niestety standard. Nikt nie zaklada, ze jak ktos cos kupil i chce sprzedac wczesniej jak po 2 latach, to znaczy ze moze potrzebuje kasy, albo znalazl inny motocykl :)

Husqvarna SM450R

9

moze na horneta chces zsie wymienic :) 900-ta  z kuframi

http://bleft-style.blogspot.com/

http://www.bikepics.com/members/bleft1/

10

Ładna maszyna ;)
Szkoda, że całej uzbieranej kasy nie mam jeszcze,
tak byśmy się pewnie dogadali.. ;)
Pzdr

BMW G650 X-Moto '07 Sold —> Triumph Speed Triple 1050 '09

11

A jak rozwiązałeś ten problem z brakująca szpilką w głowicy?

12

Oczywiscie szpilki zalozone takze wszystko jest na miejscu oczywiscie ustawione zawory i przy okazji wyczyszczony i wyregulowany gaznik tak jak pisalem w opisie na aukcji na wszystko papiery

13

Temat do zamkniecia motor sprzedany