Temat: TVN Turbo o Supermoto!
W "Raporcie" jakis palant opowiada o supermoto, no ale wazne ze chociaz sie ludzie czegos dowiedza.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » TVN Turbo o Supermoto!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W "Raporcie" jakis palant opowiada o supermoto, no ale wazne ze chociaz sie ludzie czegos dowiedza.
Raptem 20 sekund materiału z całego Extrememoto.
Wysili sie strasznie
http://www.ron-art.pl/?s=2&film=EM_TVN.flv
jak nie chcecie badziewiakow ogladac to od razu przewincie do 2:50
rzeczywiscie za wiele tego nie ma :(
Ty nasza gwiazdo :)
%#%@#
ale tandeta...
mogli zrobić porządny program ale takie na TVN TURBO się nie zdażają...
lepiej pokazywać GADŻETy przez 30min których nikt nie kupuje ale kasa leci za reklame.
takie to juz nasze polskie podworko....ale trzeba robic wszystko a moze sie uda :)
i to gadzety beda trwaly 20 sekund a w kazdy piatek i sobote o 19.30 bedzie na TVN Turbo lecial pol godzinny program poswiecony offsetowi glowki ramy w supermoto i implikacjach zmiany powyzszego
teddy bedzie lektorem czesci technicznej, ja bede pierdolil i sie podniecal jak to nasi szybko zapierdalaja a hannes maier bedzie wpadal do czapki po korepetycje ze slajdow :)
mysle ze na 2011 sie wyrobimy :)
no a na 2015 to beda juz budowac kolejne autostrady pod supermotoS1 w Polsce :)
%#%@#
heh spooooko Panowie, przeciez my robimy wlasne filmy z SM ;) a tvn turbo to typowi reporterzy z klapkami na oczach.
Sabathius kawał dobrej roboty odwaliles BRAWO gdyby dało sie Ciebie sklonowac to SM w ciagu 1 roku byłoby najpopularniejsza dyscypliną motocyklową w Polsce :D
Co do 20 sekund w TVN to nie rozumiem tego ze inni jakies halo tu robia , Ja się ciesze jak cholera ze to bylo 20 s. a nie np. 2 sek. :P
dajcie linka do tego reportarzu z TVN TURBO bo niewiem o czym mówicie ? ? ?
SENSO A TY MI PRZEŚLIJ ZDJECIE MOJEJ GLEBY KONIECZNIE HEHE ;) !!
dajcie linka do tego reportarzu z TVN TURBO bo niewiem o czym mówicie ? ? ? SENSO A TY MI PRZEŚLIJ ZDJECIE MOJEJ GLEBY KONIECZNIE HEHE ;) !!
http://www.ron-art.pl/?s=2&film=EM_TVN.flv
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » TVN Turbo o Supermoto!
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 80 zapytań