[url]http://allegro.pl/honda-xr-400-sm-monnier-supermoto-super-moto-00r-i2290074159.html[/url]
Nie polecam tego sprzęta, byłem oglądać nawaliłem kilometrów i niby wszystko miało byc git. . .Właściciel kręci, miało papiery jakies nie takie jak powinny być, góra silnika klepie strasznie, rama malowana-miałem wątpliowści czy nie była spawana.Ogólnie szkoda głowy zawracać.
Odpowiedz właściciela motocykla
Osoba piszaca powyższy komentarz nie mogła oglądac opisywanego motocykla, ponieważ jeszcze nikt nie był na jego oględzinach. Nie wiem kim jest osoba pisząca post. Pewna osoba dzwoniła do mnie w zeszłym tygodniu i wplaciła zaliczkę za motocykl, który miałem przetrzymac do soboty. Osoba ta nie przyjechała po motocykl i rząda ode mnie zwrotu zaliczki, grorząc mi w mailach. Dziwnym trafem w poniedziałek ukazał się ww post oczerniający stan mojego motocykla jak i mnie. Tak że prosze nie traktowac tej opini poważnie tylko w przypadku zainteresowania samemu obejrzec motocykl. Sam skłądałem ten motocykl i jestem w 100% pewny ze stan opisywany w ogłoszeniu jest zgodny z prawdą jak i dokumentacja do motocykla jest kompletna. Rządam od użytkownika "ryba" usunięcia lub edycji postu.
Tomasz Pitera