Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
locdog napisał/a:fistach napisał/a:to jest na 99% ten co byl w zielonej do sprzedania rok temu.
Inny licznik, brak dkoumentow, kluczykow itp itp
chociaz......... teraz ma ksenony... wiec pewnie dlatego cena wzrosla :DGadka z gościem jest taka, że codziennie mówi co innego, zdjęć nie ma czasu zrobić i przesłać. Wczoraj mówił, że ma go od roku, dziś powiedział, że ma go od 2 lat ale w zasadzie to nie pamięta skąd go ma. Nie zdziwię się, że jak ktoś tam pojedzie na umówione spotkanie, to wyjdzie na to, że typa nie ma bo pracuje albo coś mu wypadło. Kto zdobędzie zdjęcia główki ramy z tego motocykla ma u mnie piwo ^^
ja słyszałem że ma go z Niemiec i na pewno nie jest z nie wiadomego żródła, a papiery były z angielskiego ktm 2003 i jest tak zarej.
w tatmtym roku jak dzwonilem to mowil, ze ma papiery do niego, ale z jakiejs KTM 2003 i ze wolalbym sprzedac bez papierow...
potem jednak z papierami...
Miala dorabiany licznik, brak kluczykow....
VIN oryginalny nigdy w zyciu nie poda, bo go juz nie ma.... no chyba ze z 2003 :)
ciekawe komu sprzet zniknal....
wkurwia mnie cos takiego... bo niejeden haruje na taki sprzet i cieszy sie jak dziecko z jazdy, a tu ci jakis skurwiel zwinie sprzeta i pozniej sprzedaje z papierami z innego moto...